Plivaju u parama

Ko je najplaćeniji muzičar na svetu sa zaradom od 125 miliona dolara?

Magazin Forbs objavio je listu muzičara sa najvećom zaradom, a na njenom čelu se nalazi pop kraljica Madona
Muzika 19.11.2013. - 21:35h Autor: Blic
Foto: AP/Beta

Možda je ostarila, ali i dalje obara mnoge rekorde, uključujući i one koji dostižu vrtoglave cifre. Madona (Madonna) je najplaćenija muzička zvezda na svetu, objavio je Forbs magazin. Ona je na vrhu ispred mnogih drugih slavnih kolega sa zaradom od 125 miliona dolara. Na drugom mestu je Lejdi Gaga (Lady Gaga) sa 80 miliona, a na trećem Bon Žovi (Bon Jovi) sa 79 miliona dolara.

 

Deo Madonine zarade je od MDNA turneje, deo od "Material Girl" robne marke, ali i od parfema "Truth or Dare".
Gaga je ove godine dostigla cifru od 80 miliona dolara. Poznato je da ona i Madona baš i nisu u ljubavi.

 

Naime, Madona je pre nekoliko godina optužila Gagu da joj je ukrala pesme. "Kradljivica" je potom izjavila da "ne želi Madonin tron".

 

Posle Bon Žovija, na četvrtom mestu je Tobi Kit sa zaradom od 65 miliona dolara. Peto mesto zauzeo je sastav "Coldplay" sa cifrom od 64 miliona.

 

Reperi su ove godine na nešto nižim mestima na lestivici najplaćenijih muzičara. Šon Kombs poznatiji kao Paf Didi je tako na 11. mestu sa 50 miliona dolara. Džej Zi (Jay Z) je na 18. mestu sa 42 miliona, dok je Dr Dre zaradio 40 miliona dolara i našao se na 20. mestu.

 

Na listi se nalaze i neki di-džejevi. Kalvin Haris je na 13. mestu sa zaradom od 46 miliona, dok je Tiesto na 25. mestu sa zaradom od 32 miliona.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...