Manje poznate pikanterije

Najpoznatije ljubavnice Pitera O'Tula: Holivudski zavodnik spavao sa 1.033 žene! (FOTO)

Nevinost je izgubio sa 13 godina, imao je seksualne odnose sa transrodnom osobom, a u njegovom krevetu je bila princeza Margareta, kao i najpoznatije lepotice iz doba zlatnog Holivuda
Vip priča
20:48h Autor:
Najpoznatije ljubavnice Pitera O'Tula: Holivudski zavodnik spavao sa 1.033 žene! (FOTO)
Foto: Profimedia

Početkom 1960-ih godina, jedan prijatelj kladio se sa irskim glumcem iz Engleske, Piterom O'Tulom u 150 dolara da neće moći da spava s tri seksepilne plavuše, o kojima su u tom trenutku sanjali svi muškarci: Dajanom Dors, Džejn Mensfild i Anitom Ekberg. Glumac je dobio opkladu.

U novoj biografskoj knjizi "Piter O'Tul: pakleno sečivo, seksualni odmetnik, irski buntovnik", autori Darvin Porter i Danfort Prins predstavili su stranu glumca o kojoj se najmanje znalo. Ova strana života je najzanimljivija mnogima koji se još rado prisećaju pokojnog glumca koji je umro 2013. godine u 82. godini, i nakon što je navodno spavao sa 1.033 žena, kao i Don Žuan.

Španski kralj kao Don Žuan: Spavao sa 1.500 žena!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Sa damama je počeo da se druži vrlo rano. Tako je 1945. godine, kao 13-godišnjak, izgubio nevinost sa španskom udovicom i striptizetom, koja ga je, iako je bila u 50-godinama, tokom pet meseci svakodnevno učila svim seksualnim trikovima koji postoje. Njihova romansa se završila kad je striptizeta pitala da li bi se uključio u seks u troje s jednim klijentom koji je bio spreman da plati za to iskustvo.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kad je imao već neko "iskustvo", počeo je da se druži s mlađom sestrom kraljice Elizabete II, princezom Margaretom. Glumac je navodno s njom bio 8 godina u vezi sa povremenim prekidima. Piter i Margareta su započeli vezu nakon što je princeza okončala brak s Lordom Snoudonom.

Blud i razvrat: Horoskop predvideo skandalozan život princeze Margarete! (FOTO)

Nakon jednog putovanja u privatnu vilu u Maroku, O'Tul je navodno ispričao prijatelju kako se s princezom kupao u divovskoj kadi koja je bila napunjena mirisnom vodom na čijoj površini su plutali cvetovi i rekao: "Sledeća tri dana mirisao sam poput preterano namirisane žene lakog morala".

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tokom snimanja filma "Lorens od Arabije" 1961. godine, svi su želeli komadić sve popularnijeg glumca, a Piter se nije ustezao od deljenja. Tako je za vreme snimanja poslednjih scena filma u Španiji, nakon jedne žurke, završio s modelom i modnom ikonom, Ejpril Ešli, za koju u prvi tren nije znao da je transrodna osoba.

Ešli je naknadno izjavila da mu je u jednom trenutku tokom odnosa šapnula da je rođena kao dečak, ali da Piteru u tom trenutku nije bilo važno kojeg je pola ona bila u trenutku rođenja.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kratko pre snimanja romantične komedije "Kako ukrasti milion", 1965. godine, O'Tul je upoznao Odri Hepbern, koja je u to vreme bila u braku s glumcem Melom Fererom. Uprkos tome, ubrzo su započeli vezu.

Lepota žene nije u odeći, figuri ili frizuri: 11 saveta Odri Hepbern svakoj ženi!

"Verujem da glumica mora barem malo da bude zaljubljena u glavnog glumca, i obratno", izjavila je Odri kad su se prvi put upoznali. Veza između glumice i glumca potrajala je tokom celog snimanja filma, a u decembru 1965. godine Hepbern je otkrila da je u drugom stanju, međutim nije bila sigurna da li je dete Piterovo ili Fererovo.Mesec dana kasnije doživela je sponatni pobačaj, a Piter, koji je bio mnogo zaljubljen, bio je očajan.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dok je bila u braku s pevačem Edijem Fišerom 1960. godine Elizabet Tejlor primetila je O'Tula. Želela je da vidi kakva će biti hemija između njih na malom ekranu, pa ga je pozvala da bude glavni glumac uz nju u nekom budućem projektu. Međutim, ispostavilo se da nisu delovali toliko zaljubljeno na malom ekranu, kao što je želela Tejlor.

Razuzdana Elizabet Tejlor: Otkriveno čime je ucenjivala muškarce! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prvi put su imali odnose 1963. godine, a Piter, koji je u to vreme bio u braku s glumicom Sian Filips, navodno je pre toga bio prestravljen jer je znao da će upravo uraditi nešto što priželjkuju mnogi muškarci.

"Prvi put u životu pred susret sa ženom bio sam nervozan, jer sam se bojao da joj se neću dopasti", izjavio je tada glumac. Međutim, Piter se bez razloga bojao, glumici se očito dopao, jer je njihova veza trajala deset godina do 1972. godine, dok su snimali "Pod mlečnom šumom" s njenim tadašnjim suprugom glumcem Ričardom Bartonom.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zanimljivo je da mu je Velšanin Barton bio i najdraži prijatelj za opijanje. Iako su često raspravljali o tome koji je od njih dvojice bolji glumac, 1967. godine O'Tul je Bartonu priznao da on povremeno spava s njegovom suprugom već godinama, i da mu je ona rekla da je mnogo bolji u krevetu od Bartona.

Kako su žene izgledale 50-ih godina: Muškarci su im padali pred noge! (FOTO)

Poznata ljubiteljka muškaraca Ava Gardner upoznala je Pitera 1960. godine, nakon čega mu je rekla da je deset puta bolji ljubavnik od glumca Klarka Gejbla, ali da nije dorastao glumcu Robertu Mičamu. Glumica je tokom snimanja "Noć iguane" 1946. godine spavala u troje s O'Tuleom i Bartonom.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Gardner je rekla da se u njoj rasplamsa vatra koju mogu ugasiti dvojica jakih muškaraca, Velšanin i Irac. O'Tul je kasnije izjavio da su zaista bila potrebna njih dvojica da je zadovolje.

Glumica Vivijen Li je bila 20 godina u braku sa Lorensom Olivijem. Nakon razvoda utehu je nalazila u Piteru, sa kojim se povemeno viđala do 1967. godine, kad je umrla od tuberkuloze.

10 najlepših žena svih vremena: Klasična lepota i prirodnost su dobitna kombinacija! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs