Tajna koja ga je proganjala celog života

Životne traume slavnog mačo nobelovca: Majka ga odgajala i oblačila kao devojčicu! (FOTO)

Ernest Hemingvej je zasigurno muškarac, i to kakav, ali njegova majka Grejs izgleda je imala čudnu tendenciju da njega i njegovu stariju sestru odgaja kao sestre bliznakinje
Vip priča
00:56h Autor:
Životne traume slavnog mačo nobelovca: Majka ga odgajala i oblačila kao devojčicu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Jedan od najvećih mačo muškaraca u istoriji čovečanstva u stvari je odrastao kao devojčica.

Ernest Hemingvej je zasigurno muškarac, i to kakav, ali njegova majka Grejs izgleda je imala čudnu tendenciju da njega i njegovu stariju sestru odgaja kao sestre bliznakinje. Barem tako pokazuju skoro objavljene fotografije iz detinjstva čuvenog pisca.

Najkraća priča na svetu: 6 reči koje će vas dirnuti u srce!

Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia

Ideja da je autor čuvenih knjiga "Starac i more" i "Sunce se ponovo rađa" odgajan kao žensko već je bila pomenuta u javnosti. Tačnije, njegova sestra "bliznakinja" Marselin jedom je otkrila ovo u prepričavanjima svog odrastanja.

Mračna ispovest unuke nobelovca: 7 samoubistva u porodici i mentalno obolela sestra! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ipak, njegova druga sestra Sani oduvek je to poricala. Međutim, sada su se pojavile fotografije koje izgleda potrkepljuju Marselinu priču.

Ove fotografije, koje se mogu videti na sajtu JFK biblioteke, prikazuju Hemingveja poznatog kao "Papa" u raznoj ženskoj odeći koja je u skladu sa odevanjem njegove starije sestre.

Marselin je u svojim memoarima tvrdila da je njihova majka žarko želela blizance, ali je umesto toga dobila nju i njenog brata Ernesta u razmaku od 18 meseci.

Ipak, Grejs je Marselin i Ernersta odlučila da odgaja kao blizance, a deblji kraj izvukao je slavni pisac koji je postao "žensko". Pored odeće, majka je svojoj deci pravila i vrlo slične frizure.

Brat i sestra su navodno spavali i u kolevkama za blizance i igrali se istim igračkama, a Grejs je namerno odložila polazak svoje ćerke u školu za godinu dana kako bi ona i brat mogli da je pohađaju u isto vreme, prenosi "Los Anđeles tajms".

Otac monstrum mu uništio detinjstvo: Uprkos svemu, poznati glumac ipak uspeo u životu!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Sve ovo se navodno dešavalo dok Ernest nije napunio pet godina. Pojedini istoričari kažu da to nije bila "velika stvar" – na početku veka, dečake su često oblačili kao devojčice zbog velike popularnosti knjige "Little Lord Fauntelroy". Ipak, Hemingvejev biograf Kenet Šujler Lin kaže da je Grejsina sklonost da decu različitog uzrasta i pola odgaja kao blizance bila nenormalna.

Ništa ne biva pre nego što treba da bude: Sve grešne ljubavi Ive Andrića!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Književni stručnjaci kažu da je Hemingvejeva muškost i razvijenost muskulature verovatno proizašla iz pobune protiv majke i njenih čudnih sklonosti. Ne iznenađuje i što je pisac imao zategnute odnose sa majkom, a jednom je navodno pretio i da će je ostaviti bez novca ukoliko bude otkrivala tajne iz detinjstva.

Nobelovac je bio ratni dopisnik i fanatik borbi s bikovima koji se ženio četiri puta. Njegovo treće dete Gregori je navodno bilo transseksualac što je očigledno razjarilo slavnog pisca koji je u 61. godini počinio samoubistvo.

Ukleti klan Kenedijevih: Rabin prokleo svu decu da umru pre majke! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs