Preljubnik

Španski kralj kao Don Žuan: Spavao sa 1500 žena!

U braku sa Sofijom je samo formalno već 35 godina, ali nikada nije imao problem da nađe ženu koja ga zanima
Šuška se
17:06h Autor:
Španski kralj kao Don Žuan: Spavao sa 1500 žena!
Foto: Reuters

Na španskom kraljevskom prestolu Huan Karlos (76) sedi od 1975. godine. U ponedeljak je objavio da će abdicirati. Interes medija sad se preselio na njegov brak koji nije ni blizu idiličnom.

Sa suprugom, kraljicom Sofijom (75), bračnu postelju ne deli već 35 godina, ali nikad nije imao problema u pronalaženju žena kojima će je zameniti, pišu strani mediji.

Huan Karlos vladao je Španijom dok je zemlja sa diktatorskog režima prešla na demokratiju, pratili su ga brojni korupcijski skandali, a buku je podigao i neverovatno skup lov na slonove u Bocvani u koji je išao dok je Španija tonula u ekonomsku krizu.

Ipak, sve afere u koje je bio upleten padaju u drugi plan kad se u obzir uzme to da je kralj Huan serijski preljubnik.

Autorka Pilar Ejre, Huana opisuje kao "profesionalnog zavodnika" koji je spavao sa više od 1500 žena. Jedna od njih, tvrdi, bila je i princeza Dajana.

Kralj je pokojnu Lejdi Di navodno zaveo dok je ona sa suprugom Čarlsom (65) i sinovima Harijem (29) i Vilijamom (31) bila na odmoru u kraljevoj palati na Majorki 1986. godine.

Dajana je tada imala svega 25 godina, a njen brak sa Čarlsom već je tada bio u krizi. Pokojna princeza aferu nikad nije priznala, rekla je samo da je kralj Huan Karlos jako šarmantan i možda malo previše pažljiv prema njoj. U svoju obranu rekla je kako se tokom tog odmora borila sa bulimijom pa je većinu vremena provela sa glavom iznad WC šolje pa nije ni imala vremena za flertuje sa Karlosom.

Ženskaroš Huan varao je svoju suprugu od prvog dana braka.

Svega nekoliko meseci nakon što je postao kralj Španije, Sofija ga je zatekla in flagrante sa jednom španskom glumicom.

Lagao joj je da ide u lov, da ide u muškom društvu i da bi njoj sigurno bilo dosadno. Otada su samo formalno u braku i oboje vode svoje živote.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs