Na koji ritam vaše telo otkida

Koji ples je stvoren za vas: Vaga voli valcer, Škorpija tango (VIDEO)

Uz Lava idu strastveni ritmovi, Jarac uživa dok igra kolo, dok Rak obožava tradicionalne plesove
Lifestyle 12.11.2013. - 10:39h
Foto: Shutterstock

Sve brige nestaju i tuge prestaju kada zanjišete kukovima i zaigrate u ritmu omiljene muzike. A, evo koje note pokreću tog plesača u vama.

 

Ovan

 

Ovnovi će uvek preferirati nešto brzo, žestoko, a ako mogu, plesaće sami. Ukoliko su u paru, oni će bez izuzetka voditi ples.

 

Bik

 

Bikovi vole lakše i sporije varijante, imaju osećaj za lepo. Ali, mnogi među njima teže se pokreću, pa neretko ostaju samo da gledaju plesače i dive im se dok grickaju nešto slatko.

 

Blizanci

 

Blizanci su majstori pokreta i odgovara im svaki ples, a pogotovo onaj u kom dolazi do izražaja lakoća i spretnost kretanja.

 

Rak

 

Rakovi vole tradicionalne i običajne plesove. Nešto što asocira na porodičnu toplinu i prijatnu i opuštenu atmosferu .

 

Lav

 

Lavovima je samo važno da budu glavni, pa će im odgovarati bilo koji strastveni ples sa što više patetičnih i dramskih elemenata. Najviše vole da se prepuste čarima tanga.

 

Devica

 

Device su odlični plesači i pravi perfekcionisti plesnih pokreta. Njihov zemljani Merkur je onaj koji usavršava svaki detalj i koji ništa ne prepušta slučaju. Oni će uvežbavati svaki pokret do savršenstva.

 

Vaga

 

Vaga obožava valcere i oni potpuno zadovoljavaju njen osećaj za estetiku, za partnera i sklad. Plešući, Vaga izvodi vrlo odmerene pokrete i uživanje ju je za gledati.

 

Škorpija

 

Škorpije traže nešto žestoko i erotično. Svi plesovi koji zavode odlično će im leći. Tango i salsa su i njima na vrhu lestvice omiljenih plesova.

 

Strelac

 

Strelčevi vole narodna kola ili egzotične plesove s raznih kontinenata. Nije važno da su savršeno izvedeni, nego da se pleše spontano. U plesu uživaju.

 

Jarac

 

Jarac može usavršiti svaki ples u svrhu promocije. Idu mu klasični plesovi u narodnim nošnjama, a obožavaju i kolo. Ipak, ponekad zna i da se otkači uz romsku muziku, koja će učiniti da "padne u sevdah".

 

Vodolija

 

Vodolija pleše zbog društva, voli sve novo i moderno u pokretu i plesu. Pripadnici ovog znaka važe za najbolje plesače po Zodijaku jer imaju istančan osećaj za ritam.

 

Ribe

 

Ribe su vešti plesači, a neretko su upravo među pripadnicima ovog znaka mnoge balerine i baletani.

 

http://www.youtube.com/watch?v=5ueJ4-lTa1s
otkačite se kada vas niko ne vidi

 

Ne morate da imate savršene plesne pokrete, već da jednostavno uživate u trenutku i date mašti i telu na volju.

 

Plešite za svoju dušu, a evo i našeg predloga.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

HoroskopPles

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...