Šta kada se ljubav ugasi

Kako podnosite raskid: Blizanci najlakše prebole, Ovnovi neizmerno pate

Rak će imati osećaj da se ceo svet raspada, Vodolije će dugo analizirati krah ljubavi i voditi izrekom vreme leči sve, dok će Strelac lako krenuti dalje
Lifestyle 13.11.2013. - 13:25h

Da li mesecima zaustavljate more suza maramicama i ne izlazite iz kuće ili znate dobro da prikrijete bol i nastavite dalje - saznajte kako koji horoskopski znak podnosi prekid veze.

 

Ovan

 

Pati puno više i duže nego što će to ikada pokazati. Na prvi pogled pripadnici ovog znaka izgledaju kao da im nije stalo i da uopšte ne osećaju ljubavni bol, ali istina je da pate neizmerno i beskonačno. Povući će se u sebe i samo će retkima pokazati kako se osećaju.

 

Kako će preboleti: Kada prođe „drama“ hrabro će krenuti u nove pobede, ne žele da zbog jedne propale veze puste da život prolazi.

 

Bik

 

Ceni mir i udobnost duge veze. Pravi Bikovi dobro će razmisliti pre nego što odluče da prekinu odnos sa partnerom. Ako postoji i najmanja sitnica, koja može održati vezu u životu, sigurno se neće odlučiti na prekid.

 

Kako će preboleti: Ako se desi najgore vrlo brzo će „uletiti“ u novu vezu u kojoj će na silu stvoriti sklad i harmoniju.

 

Blizanci

 

Oni od svih znakova najlakše podnose prekid ljubavne veze. Koliko god pričaju da im je teško, oni poseduju sposobnost da brzo zaborave ružne stvari koje su im se događale.

 

Kako će preboleti: Vrlo brzo nakon prekida pravog Blizanca pronaći ćete kako osvaja neku novu simpatiju.

 

Rak

 

Oplakuje i žali zbog prekida iskreno i dugo. Kada se raspadne veza, Rak ima osećaj da se raspao ceo njegov svet koji više nikada neće moći da sastavi.

 

Kako će preboleti: Jedino što može da mu olakša patnju je nova simpatija, koja će pokazati razumevanje za stanje njegove duše. Bez obzira koliko prekid bio bolan, nikada neće oprostiti neveru.

 

Lav

 

Teško pokazuje osećanja, tako da vam sigurno neće pokazati koliko ste ga povredili, jer bi to za jednog Lava značilo manjak samopoštovanja. Kada osete da je kraj blizu, ishitreno će da ostave partnera samo zato da im se ne bi dogodilo da oni budu ostavljeni.

 

Kako će preboleti: Nisu zlopamtila tako da im loša iskustva neće uništiti veru u ljubav. Oporaviće se kada nahrane svoju sujetu.

 

Devica

 

Nisu jako emotivne, ali se čvrsto vežu za ljude i to je razlog zašto teško podnose prekide. Raspad veze doživljavaju kao da im se srušila kula koju su dugo gradili. Promenu životnog prostora i kruga Device doživljavaju kao lični neuspeh.

 

Kako će preboleti: Proćiće malo vremena, a Devica će sabrati svoje misli, složiti kockice i nastaviti dalje. Rutina je ono što pripadnike ovog znaka vraća u život.

 

Vaga

 

Vole harmoničan odnos bez svađa tako da će, kad osete da su stvari izmakle kontroli, sami prekinuti vezu. Ovaj znak voli da uživa, pa ljubavni odnos ima smisla jedino dok je pun užitaka.

 

Kako će preboleti: Karakteristično za Vage, posebno muške, je strast za koketiranjem, pa se često nađu u ljubavnim iskušenjima. To je ono što će ih vratiti na kolosek.

 

Škorpija

 

Vrlo teško i bolno preživljava prekide. Škorpija vreme provodi u analiziranju veze ne bi li na vreme otkrila poteškoće koje bi mogle da ugroze njihov partnerski odnos.Škorpija nikada neće sebe optužiti za probleme, uvek je kriva ona druga strana.

 

Kako će preboleti: Prikrivaće osećanja, praviće šale na svoj račun, dok će u sebi patiti. Posle ljubavnog brodoloma, nije isključeno ni da se nikad više ne oporavi.

 

Strelac

 

Lako preživljavaju prekide, iako se na prvi pogled čini da padaju u depresiju iz koje nema povratka. Oni, ipak, pre svega misle na svoju sreću, pa će malo kome dopustiti da ih povredi.

 

Kako će preboleti: Užasno su egocentrični, pa ako ih voljena osoba ostavi, mogu da postanu pravi gnjavator koji će hteti da obnovi vezu po svaku cenu.

 

Jarac

 

Stidljivi su i vrlo teško pronalaze partnera. Kada im se to jednom dogodi, teško da će raskinuti postojeću vezu. Kada se to ipak dogodi teško da će sa bilo kime podeliti svoju tugu. Radije svoje krize rešavaju u tišini svoje sobe.

 

Kako će preboleti: Osamiće se i razmisliti o svemu. Kada se oporave biće spremni za nove životne izazove.

 

Vodolija

 

Raskid ih navodi da dugo analiziraju propale veze, ali sagledaće je iz svih uglova i prihvatiti svoj deo krivice. Vodolije veoma teško zaboravljaju, pa nisu baš skloni opraštanju iako to nikada neće priznati.

 

Kako će preboleti: Vreme leči sve je izreka stvorena za pripadnike ovog znaka.

 

Ribe

 

Kada je kraj ljubavi, onda je sve palo u vodu. Posle raskida za Ribe sledi dugo razdoblje prihvatanja novonastale situacaije i ideje da su napuštene. Zatim sledi veoma dug period plakanja u društvu srodne duše koja će im pružiti rame za plakanje.

 

Kako će preboleti: Sa prijateljima će provesti sate i sate u razgovorima o propaloj ljubavi.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...