Talenat nasledile od očeva

One imaju X factor: Luisova i Đoganijeva ćerka oduševile žiri! (VIDEO)

Đoleta si prešišala još u prvoj strofi, rekla je Marineli Đogani Kristina Kovač, dok je Emina Maj Novaković, Luisovoj ćerki, poručila da je neverovatna, a Željko priznao da se zbog njenog pevanja naježio
Muzika 13.11.2013. - 11:17h Autor: Kurir
Foto: Youtube/ Printscreen

"Ima po kome da ti dođe", rekao je fasciniran Željko Joksimović Maji Novaković, ćerki tragično preminulog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa. Popularni Lane je priznao da se naježio dok je Maja pevala, a na kraju pesme se okrenuo ka publici i oduševljeno aplaudirao.

 

Maja Novaković otkrila je kako joj je tata mnogo nedostajao, jer je dosta putovao, pa se zato plašila da ne pati i njena porodica.

 

"Mnogo sam se plašila da će moja porodica patiti u tom smislu. Imam muža i bebu od 11 i po meseci", rekla je Maja i dodala da je uvek bila u tatinoj i bratovljevoj senci.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Xo7SAhkhg9Y#t=302
Neverovatno, to je ono što mi tražimo. To je taj X factor

 

Svi članovi žirija su emotivno doživeli njeno izvođenje i pustili je uz veliko "da".

 

Luisova ćerka je drugo dete poznatih roditelja, koje se prijavilo za muzički šou "X factor". Prvo ime koje je otkriveno je Marinela Đogani, ćerka Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić, koja je takođe sinoć nastupila i dobila velike komplimente žirija.

 

Naime, žiri se iznenadio i prokomentarisao da verovatno dobro igra.

 

"Imaš osećaj za ritam, dobra si", rekla je Emina, a Kristina je bila surovo iskrena pa je takmičarku pohvalila u svom stilu:

 

"Đoleta si prešišala još u prvoj strofi, odlično pevaš".

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...