Pogledajte

Teška odluka žirija: Ovo su novi finalisti X Factora!

Novi takmičari su spremni za nastupe uživo već od januara 2014. godine. Najgore je bilo onima koji su morali da se oprostite od daljeg takmičenja
Celebrities
16:40h Autor:
Teška odluka žirija: Ovo su novi finalisti X Factora!
Teška odluka žirija, Foto: X Factor Adria / Luka Pilipović

Dobili smo nove finaliste X Factora. Kristina Kovač i Željko Joksimović imali su težak zadatak da odaberu tri najbolja takmičara iz svoje grupe.

Takmičari koji idu dalje su: Daniel Kajmakoski, Mladen Lukić, Maja Novaković, duet "H2O" iliti Filip Janevski Fifi i Marinela Đogani, muški bend "Doktori", kao i ženski bend "4U".

Kako pravila u ovoj fazi takmičenja nalažu, sudije X Factor su imale pomoć svojih gostiju: Željko je ugostio Tonija Cetinskog, dok je Kristina prihvatila pomoć Leontine Vukomanović.

Svi takmičari su ostavili snažan utisak na žiri i njihove goste, pa su konsultacije oko donošenja konačne odluke bile duge. Takmičari su bili nervozni i umorni, ali i dalje željni uspeha i prolaska u finale. Posebno emotivno bilo je u slučaju Maje Novaković Luis koja se na kraju rasplakala od sreće i jedva smirila, kao i Filip Janevski Fifi i Daniel Kajmakoski kome je ovaj uspeh mnogo znači.

Željko je rekao svojim kandidatima da mu je veoma žao što je neke kanidate morao da izbaci. "Nema ljutnje, takav je život. Znate da sam hteo sve da sačuvam", rekao je Željko.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs