Fantastična atmosfera

Veliko finale britanskog X Factora: Pobednica Sem rasplakala Željka Joksimovića! (FOTO)

Kiki, Kristina, Emina i Željko prisustvovali su spektakularnom finalu engleske verzije X Factora koje se sinoć održalo u Londonu
Vesti
16:44h Autor:
Veliko finale britanskog X Factora: Pobednica Sem rasplakala Željka Joksimovića! (FOTO)

Četvoročlani žiri X Faktora Kiki, Kristina, Emina i Željko prisustvovali su spektakularnom finalu engleske verzije ovog televizijskog formata koje se sinoć održalo u Londonu.

Kako saznajemo, atmosfera u Vembli areni cele večeri bila je fantastična, a kada je Sem Bejli proglašena za ovogodišnju pobednicu atmosfera je došla do vrhunca! Više desetina hiljada gledalaca bilo je oduševljeno, a kada je Sem izvodila svoju pobedničku pesmu, Željko Joksimović je toliko bio dirnut njenom izvedbom, da je čak i zaplakao.

Emina je, kaže izvor blizak produkciji, bila lepša čak i od čuvene prelepe pevačice Nikol Šerzinger, a dobro poznati članovi žirija “X Faktora” koji je nedavno imali javne sukobe, Željko i Kristina, u Londonu su se samo kolegijalno pozdravili.

http://www.youtube.com/watch?v=a4jnlcbbL24
oduševljen organizacijom

Sve detalje iz Londona gledaoci će imati prilike da vide u specijalu “X Faktora” koji se očekuje za novogodišnje praznike, a ovog utorka u 21.15 na TV Pink očekuje nas sledeća faza takmičenja "kuće sudija" kada će Emina i Kiki imati težak zadatak da izaberu najbolje kandidate iz njihovih grupa koje ćemo gledati u finalu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

X Factor