Najpoznatije svetsko muzičko takmičenje

Srbiju na Evroviziju šalje TV Nova?

Nije neophodan izostanak naše zemlje na Evrosongu, poručuju iz TV Nova, gde su spremni da organizuju lokalni izbor za ovo takmičenje na svetskom nivou
Vesti 17.12.2013. - 10:48h Autor: Kurir
Foto: Fonet

"Nova" TV, koja danas počinje sa emitovanjem svog programa u Srbiji, zainteresovana je da pošalje srpske predstavnike na takmičenje "Evrosong", ukoliko RTS odbije tu mogućnost.

 

Međutim, kasno je da se krene sa pripremama za Evroviziju sledeće godine, ali bi u ovoj medijskoj kući bili srećni da to urade 2015. godine.

 

- Ne bi bilo prvi put da komercijalna televizija učestvuje u realizaciji takmičenja za Evrosong. Ukoliko RTS ponovo odluči da ne pošalje predstavnika, "Nova" će rado učestvovati u ostvarenju tog projekta - rekao je izvor blizak ovoj televiziji.

 

- Evrosong je jedno od najvećih svetskih takmičenja ikada, koje prati više od sto miliona ljudi i veoma je važno da jedna zemlja kao što je Srbija može da pošalje svog predstavnika na takav događaj. Izostanak naše zemlje nije neophodan, zato što postoji televizija koja je spremna da organizuje lokalni izbor na svetskom nivou i pošalje predstavnika na ovu manifestaciju – rekli su iz “Nove”.

 

Više pročitajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...