Poslovni poduhvat

Kurir medijski lider na zapadnom Balkanu (FOTO)

U svečanoj atmosferi i pred velikim brojem zvanica iz sveta politike, privrede i biznisa, ugovor su potpisali Aleksandar Rodić, generalni direktor kompanije Kurir Info, i Aleksander Tojč, generalni direktor kompanije Adria Media Serbia
Vesti
21:34h
Kurir medijski lider na zapadnom Balkanu (FOTO)
Foto: Kurir

Kompanija "Kurir info" i "Adria Media Serbia" potpisali su u hotelu "Hajat" ugovor prema kojem je "Kurir info" postao vlasnik kompanije "Adria Media Serbia" i medijski lider u zapadnom Balkanu.

U svečanoj atmosferi i pred velikim brojem zvanica iz sveta politike, privrede i biznisa, ugovor su potpisali Aleksandar Rodić, generalni direktor kompanije "Kurir Info", i Aleksander Tojč, generalni direktor kompanije "Adria Media Serbia".

Generalni direktor kompanije "Kurir info" Aleksandar Rodić rekao je da je potpisivanje ovog ugovora značajan poslovni poduhvat.

"Ovaj događaj doživljavam kao značajni poslovni poduhvat i dokaz naše istrajnosti. Ovim smo okončali još jednu fazu razvoja naše kompanije, ispunili naše planove i zaokružili kompaniju u jednu potpuno novu i savremenu celinu. Kupovinom kompanije "Adria Media Serbia" ulazimo u novi segment tržišta kao lider", istakao je Rodić.

Generalni direktor "Adria Media Serbia" Aleksander Tojč rekao je da u kompaniji "Kurir info" vidi snažnog partnera i da mu je velika čast što je baš ta medijska kuća postala vlasnik "Adria Media Serbia".

"Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo u Aleksandru Rodiću i njegovoj firmi "Kurir info" našli snažnog partnera sa velikom ekspertizom i perspektivom. Dosadašnji vlasnici "Gruner+Jahr", "Sanoma" i "Styria" šalju čestitke i iskrene želje za uspeh celom timu firme "Kurir info". Istovremeno, u ime svih njih i u svoje lično ime zahvaljujem kolegama iz "Adria Media Serbia" na dosadašnjem angažmanu i profesionalnoj saradnji i želim im mnogo uspeha u radu kod novog vlasnika", poručio je Tojč.

Ko je sve prisustvovao svečanom potpisivanju ugovora možete da pročitate OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs