Drugo polufinalno veče

Sanja Vučić predstavila Srbiju na Eurosongu: Ovako je izgledao njen nastup (VIDEO)

Pored Srbije, za plasman za finale takmiče se Letonija, Poljska, Švajcarska, Izrael, Belorusija, Irska, Makedonija, Litvanija, Australija, Slovenija, Bugarska, Danska, Ukrajina, Norveška, Gruzija, Albanija i Belgija
Vesti 12.05.2016. - 22:38h Autor: Kurir
Foto: AP / Martin Meissner

Večeras se u Stokholmu u "Gloub areni" održava drugo polufinale 61. takmičenja za "Pemsu Evrovizije".

 

Srpska predstavnica Sanja Vučić nastupila je pod rednim brojem šest, a izvela je pesmu Ivane Peters,"Goodbye".

 

Pored Srbije, za plasman za finale takmiče se Letonija, Poljska, Švajcarska, Izrael, Belorusija, Irska, Makedonija, Litvanija, Australija, Slovenija, Bugarska, Danska, Ukrajina, Norveška, Gruzija, Albanija i Belgija.

 

Deset takmičara, koje izabere stručni žiri i publika, pridružiće se u finalu, 14. maja predstavnicima Azerbejdžana, Rusije, Holandije, Mađarske, Hrvatske, Austrije, Jermenije, Češke, Kipra i Malte, ali i direktnim finalistima Nemačkoj, Španiji, Velikoj Britaniji, Italiji i Francuskoj i domaćinu Švedskoj.

 

Od ove godine izmenjen je način glasanja. Stručni žiri i gledaoci iz svake zemlje dodeliće odvojen skup poena od 1 do 8, odnosno 10 i 12.

 

Gledaoci će glasati putem mobilnih telefona, slanjem SMS-a ili koristeći zvaničnu aplikaciju. Prezenteri iz 42 zemlje učesnice uključiće se u program kao i svake godine i saopštiti poene samo profesionalnog petočlanog žirija.

Pogledajte kako je izgledao Sanjin nastup:

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...