Svi navijamo

Sutra je finale Eurosonga: Srbija pod rednim brojem 15!

za najbolju pesmu Evrope nadmetaće se predstavnici 26 zemalja. Srpska predstavnica Sanja Vučić nastupiće 15. po redu
Vesti
12:24h Autor:
Sutra je finale Eurosonga: Srbija pod rednim brojem 15!
Foto: Fonet

Finale 61. takmičenja za "Pesmu Evrovizije" biće održano sutra u Gloub areni u Stokholmu, a za najbolju pesmu Evrope nadmetaće se predstavnici 26 zemalja. Srpska predstavnica Sanja Vučić nastupiće sa pratećim vokalima Lenom Kuzmanović, Dunjom Vujadinović, Jelenom Djurić i Ivom Pletikosić, pod rednim brojem 15.

One će izvesti pesmu Ivane Peters "Goodbye", a scenski nastup biće dopunjen plesom baletskog igrača Miloša Isailovića. Finale će otvoriti predstavnica Belgije Laura Tesoro sa pesmom "What's The Pressure", a slede takmičari iz Češke, Holandije, Azerbejdžana, Mađarske, Italije, Izraela, Bugarske, Švedske, Nemačke, Francuske, Poljske, Australije, Kipra, Litvanije, Hrvatske.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Nastupaju i predstavnici Rusije, Španije, Letonije, Ukrajine, Malte, Gruzije, Austrije, Velike Britanije i Jermenije. Najbolju pesmu odabraće stručni žiri i publika iz 43 zemlje učesnice ovogodišnjeg "Evrosonga". Na kladionicama najveće šanse se i dalje daju ruskom pevaču Sergeju Lazarevom koji izvodi numeru "You Are The Only One", a odlično se kotira i Ukrajinka Džamala koja se plasirala u finale sa pesmom "1944".

Sanja Vučić predstavila Srbiju na Eurosongu: Ovako je izgledao njen nastup (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs