Mali saveti

Da vam brak bude jak kao stena: Evo šta treba da radite svaki dan!

Parovi koji dočekaju starost zajedno danas su prava retkost. Uz pomoć ovih saveta neće vam biti teško da izgurate do večnosti
Ljubav i zavođenje
13:06h Autor:
Da vam brak bude jak kao stena: Evo šta treba da radite svaki dan!
Foto: Shutterstock

Jak brak zahteva mnogo truda i mnogo povlačenja. Strateške igre su neminovnost, ali da bi vam brak zaista opstao na zadovoljstvo obe strane potrebno je da svaki dan uradite ove male stvari koje život čine nekako lepšim:

Dodiri

Mali, spontani znakovi pažnje, poput dodira, češkanja i zadirkivanja tokom večere, gledanja filma, druženja, lenčarenja i spavanja puno govore o vašim i njegovim osećanjima. To su stvari koje otkrivaju da u potpunosti uživate sa partnerom.

Poljupci

Baš poput maženja, poljupci su vrlo intiman i dubok način da nekome pokažete koliko vam znači. Ako su poljupci vaša "svakodnevna rutina", to može mnogo otkriti o vašoj vezi. Istraživanja pokazuju kako parovi koji se često ljube imaju znatno kvalitetniji odnos od onih koji na to zaboravljaju. Ljubite se kad god osetite potrebu! Ljubite se iz ljubavi...

4 najveće muške tajne: Ovo kriju od vas kao zmija noge!

Strast

Iako vođenje ljubavi ne mora da bude znak kvalitetne veze, vaša osećanja itekako jesu. Jedan od njih je svakako i strast. Seks zbližava partnere, čini ih opuštenijima i srećnijima. Brojna istraživanja su potvrdila kako redovan seksualni odnos utiče na kvalitet veze, ali i braka. Ne zanemarujte ovaj deo veze i uživajte u strastvenim trenucima kad god možete.

Druženje

Ako pod savršeno provedenom večerom podrazumevate i gledanje filma s partnerom znajte kako je vaša veza na dobrom putu. Kada partneri uživaju u zajedničkom društvu, vode zanimljive razgovore o svemu i svačemu i nikako im nije potreban niko drugi da ih zabavi - to opisuje čvrstu i duboku vezu. Mentalna i fizička povezanost jedan su od najvažnijih znakova dobrog odnosa.

Intuicija

Onaj osećaj kada jednostavno znate da je to ono pravo... Jedno istraživanje je pokazalo kako je intuicija itekako važan pokazatelj kvalitetne veze. Ako, kada pogledate u budućnost, u njoj vidite i svog partnera te zamišljate srećne trenutke koje ćete provesti zajedno, ne zanemarujte svoju intuiciju. Ona je tu sa razlogom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs