Šta se krije ispod hladne spoljašnosti

4 najveće muške tajne: Ovo kriju od vas kao zmija noge!

Kako bismo ti pomogli da razbiješ sve dileme o dečku, ušli smo u trag momcima koji očigledno imaju nešto na umu - ali to vešto kriju
Ljubav i zavođenje
06:34h Autor:
4 najveće muške tajne: Ovo kriju od vas kao zmija noge!
Foto: Thinkstock

Verujemo da si našla na tipa ili se već sada viđaš sa nekim, koji je malo hladniji i ne pokazuje emocije, zbog čega si se veoma zabrinula. Odmah da ti kažemo - nema potrebe da toliko razmišljaš i provodiš šestočasovne trač partije na kafi sa drugaricama jer ti to apsolutno neće pomoći, prenosi Cosmopolitan.rs.

Kako bismo ti pomogli da razbiješ sve dileme o tom dečku ušli smo u trag momcima koji očigledno imaju nešto na umu - ali to vešto kriju. Evo o čemu je reč…

1. Voli da pripada nekome

Koliko god delovao hladno poput sante leda, svaki mušarac voli da ima ulogu dečka zaštitnika, koliko god on želeo to da sakrije. Oni vole osećaj pripadnosti i važnosti, kao i činjenicu da ga neko čeka. A taj neko si baš ti!

Muškarci ne vole ovakvo ponašanje u krevetu: 5 ženskih promašaja!

2. Ne voli igrice

Muškarci ne vole igrice? Da, da. Koliko god ti ovo zvučalo smešno, oni zaista mrze pravila igrica, cake i fazone kojima se često mnoge devojke služe. Pritom, ako je zaista odlučio da ti se upotpunosti preda i da bude tvoj - neće tolerisati nikakve igre. On u ozbiljnoj vezi želi da gradite odnos, kako bi on prešao na viši nivo.

Dramljenje i pravljenje ljubomornih scena je nešto najgore što mu možeš da mu prirediš, tako da se ne poigravaj sa njegovim osećanjima. Ako u nekom trenutku poželiš da se zabaviš i podigneš adrenalin (sebi i njemu), radije odaberi neki akcioni film, a njega pusti da igra plejstejšn.

Napraviće vam pakao od života: Koji horoskopski znak je najgori za vezu?

3. Ceni mišljenje prijatelja

Ako ste mislile da muškarci nemaju tako prisan odnos sa drugarima, kao što imaju žene - prevarili ste se. Muškarcima je veoma bitna njihova ekipa sa kojom uvek razgovaraju, i traže savete od svojih najboljih drugara. Zato je njima veoma bitno kako se vi slažete sa njegovim društvom. Naravno, oni to nikada neće priznati i tvrdiće da ih apsolutno nije briga. Ipak, verujte da jeste…

4. Plaši se da će te izgubiti

Veoma je siguran u sebe i ponekad deluje tako staložen, hladan i miran? Očigledno da on "stoji čvrsto nogama na zemlji", ali kada je reč o devojci koja mu se mnogo sviđa, svaki muškarac ima pojedine strahove u vezi. Najveći od njih je onaj da vas slučajno ne izgubi.

Muškarci se uvek vraćaju brinetama: Mitovi o ženama sa ovom bojom kose!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs