Obratite pažnju

Vagin idealni partner: Da li vaša veza ima svetlu budućnost?

Pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astro kriterijum slaganja, ali pruža dobru orijentaciju
Ljubav i zavođenje
17:28h Autor:
Vagin idealni partner: Da li vaša veza ima svetlu budućnost?
Foto: Shutterstock

U kojim znakovima su rođeni najbolji, a u kojima najgori ljubavni partneri za Vagu? Pripadnost zodijačkim znakovima nije jedini astro kriterijum slaganja, ali pruža dobru orijentaciju. Pogledajte lestvicu povoljnih, neizvesnih i nezgodnih partnera za aktuelni znak.

Povoljan odnos

Vaga i Blizanci

Uživaju u ljubavnom odnosu zasnovanom na intelektualnoj povezanosti i karakternom dopunjavanju. Veza im brzo postaje stabilna i zabavna. Oboje su mentalno živahni i kada rade zajedno mogu da dođu do izvrsnih ideja. A njih će Vaga, za razliku od Blizanaca, zaista i da sprovede u delo.

Vaga i Vaga

Kada se dve Vage nađu u ljubavnom odnosu, mogu svima da posluže kao primer romantične i uravnotežene veze. Vaga je znak partnerstva, voli da bude zaljubljena i obožava umetnost i modu. Veza je ispunjena romantičnim trenucima provedenim u parku, pozorištu ili galeriji.

Šarm žene Vage kao najjače oružje: Evo zašto muškarci lude za njom!

Vaga i Vodolija

Povezani su na intelektualnom nivou i dele ljubav prema umetnosti, kulturi i druženjima. Dobro se slažu, jer imaju slične potrebe i nikada neće da zahtevaju jedno od drugog više nego što su oboje spremni da daju. Oba znaka su vrlo dinamična i zaigrana, pa ovaj odnos neće da postane zamoran.

Vaga i Ovan

Sjajno se dopunjuju, pa im odnos brzo postaje čvrst i stabilan. Ovan je dinamičan i uvek spreman da se upusti u nešto novo i neizvesno. Vaga je takođe pokretljiva i živahna, ali manje nepromišljena. Miroljubiva je, staložena i spretna na rečima, pa će lako da uveri Ovna da nije uvek u pravu.

Vaga i Lav

Vaga umiruje Lavovu potrebu za raskoši i luksuzom. Ova dva znaka su kao par jako dobro uravnotežena. Vaga se uvek oslanja na šarm i dobre manire što impulsivni Lav izuzetno ceni. Lav svoje partnere može da nauči spontanosti i bržem i lakšem donošenju odluka. Ova veza je strastvena i dugotrajna.

Kako da privučete najboljeg prosca: Kinezima uspeva već hiljadama godina!

Neizvestan odnos

Vaga i Strelac

Mogu da budu uspešni prijatelji i ljubavnici. Optimistični su i dobroćudni, a problemi se ne javljaju često. Strelac može povremeno nehotice da povredi osećanja plahe Vage, dok ona ponekad previše pokušava da kontroliše njegova osećanja. Međutim, oba znaka lako opraštaju i brzo zaboravljaju.

Vaga i Bik

Oba znaka imaju vladajuću Veneru, pa su oboje u potrazi za sigurnošću u vezi i dele ljubav prema umetnosti, poeziji i kulturi. Mogu mnogo da nauče jedan od drugoga. Vaga će Biku da pomogne da uvidi da uvek postoje dve strane priče, dok će Bik Vagi da pomogne u prevladavanju neodlučnosti.

Ženska karta strasti: Horoskop otkriva sa kakvim muškarcem ćete završiti!

Vaga i Jarac

Na prvi pogled ova dva znaka ne mogu da budu različitija. Dok je Jarac rezervisan i skroman, Vaga uživa u druženjima i zabavama. Jarac je usredsređen na karijeru i priznanja, dok se Vaga divi estetici, modi i lagodnom životu. Iako im je teško da pronađu sličnosti, Vaga i Jarac mogu dobro da funkcionišu kao par.

Vaga i Škorpija

Ova veza se zasniva na sličnim potrebama i očekivanja u odnosu. Vaga je najsrećnija kada je u uravnoteženom intimnom odnosu sa snažnim i stabilnim partnerom, dok Škorpija teži seksualnoj i emocionalnoj bliskosti s partnerom. Vagi treba više raznovrsnosti, pa je sklonija prevari.

Za dug, zdrav i srećan život: 3 vrste seksa koje svaki par treba da praktikuje!

Vaga i Ribe

Ova dva znaka su prilično skladna i imaju mnoge osobine potrebne za uspešan ljubavni odnos. Kada se Ribe izgube u maštanju, Vaga ih vraća u realnost. Ribe uzvraćaju uslugu tako što Vagi pomažu da pronađu lepotu u ljubavi i empatiji. Ovo je iskren odnos koji uspešno povezuje intelekt i osećanja.

Nezgodni odnosi

Vaga i Devica

Vaga ima mnoge osobine kojima se Devica divi. Šarmantna je, zabavna, društvena i inteligentna, pa će Devica brzo da izgubi glavu za njom. Ali kad shvati da Vaga svoj šarm velikodušno rasipa okolo, Devici neće dugo da treba da prekine taj odnos. Ova veza neće lako da donese sreću partnerima.

Vaga i Rak

Temperamenti i interesi Raka i Vage samo su naizgled srodni. Oba znaka su vrlo osećajna (Rak više), žele siguran, stabilan odnos i dele strast za lepotom i luksuzom. Ali Vaga je površnija i ambicioznija, pa je željnija promena i spremnija na rizik. Rak bi mogao da je koči, dok će ona da mu izmiče.

Ovako se ponaša kad te ne voli: 17 skrivenih znakova da je vezi kraj!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs