Ozbiljni znakovi

Daleko im lepa kuća: 5 muškaraca koje nikako ne želite u svojoj blizini!

Ako vam gotovo svakodnevno govori da možete da budete srećni što ste pronašli muškarca poput njega, vreme je da potražite nekog prizemnijeg
Ljubav i zavođenje
08:30h Autor:
Daleko im lepa kuća: 5 muškaraca koje nikako ne želite u svojoj blizini!
Foto: Shutterstock

Žene su oduvek padale na "zle momke". Iako na spomen jednog takvog pomislimo na nestašnog Džejmsa Dina ili opasnog Džerarda Batlera, nažalost realnost je mnogo okrutnija. Donosimo 5 tipova srcolomca koje treba da izbegavate:

1. Ženskaroši

Ako primetite da vaš novi muškarac neprestano odmerava žene oko vas, vreme je da postavite sebi pitanje: "Da li sam mu dovoljna?" Zaljubljeni muškarac se tako ne ponaša, pa ukoliko se nađete u sličnoj situaciji budite na oprezu.

2. Lažljivci

Iako mnogi smatraju da su sitne laži bezopasne i normalne, varate se. Osoba koja je spremna da laže da bi prikrila ili izbegla konflikt spremna je i na mnogo veće laži. Ne uzimajte ovakvu situaciju zdravo za gotovo.

3. Egotripovi

Lepo je kada neko ima visoko mišljenje o sebi, ali kada vam to svakodnevno nabada na nos, nešto ne štima. Ako vam gotovo svakodnevno govori da možete da budete srećni što ste pronašli muškarca poput njega, vreme je da potražite nekog prizemnijeg. Ne dozvolite da vam usadi osećaj manje vrednosti.

Pravo u njegov ego: Najveća ženska laž u seksu koja će šokirati svakog muškarca!

4. Muljatori

Zaljubljeni muškarac voli da provodi vreme sa svojom boljom polovinom. Ako vam se događa suprotno, to bi trebao da bude pokazatelj da nešto ne štima. Ako ste navikli na njegovo otkazivanje večera i sastanaka zbog nekih važnijih stvari, budite spremni i na raskid. Radije sebi nađite nekoga kome ćete vi biti najvažniji.

5. Bivši

Muškarac kojeg ste već jednom ostavili ili je otišao neka ostane prošlost. Brojna iskustva žena širom sveta su pokazala da naknadni pokušaji gotovo nikada ne urode plodom. Pomirite se s činjenicom da je gotovo i krenite dalje.

Prijateljstvo sa bivšim: Zašto to uopšte nije dobra ideja!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs