Odmah prestanite

Pravo u njegov ego: Najveća ženska laž u seksu koja će šokirati svakog muškarca!

Da li ste znali da čak 27 odsto žena odglumi vrhunac kako bi se seks što pre završio
Ljubav
22:28h Autor:
Pravo u njegov ego: Najveća ženska laž u seksu koja će šokirati svakog muškarca!
Foto: Shutterstock

Žena na mnogo načina može da iznenadi svog partnera - zavodljivim vešom, pokretima, seksi izvedbom, ali jedna stvar koja će šokirati sve muškarce nadmašila je sva iznenađenja u krevetu!

Prema istraživanju jednog poznatog američkog ženskog časopisa, sprovedenom na uzorku od 2.300 ispitanica, čak 67 odsto žena u jednom trenutku odglumi orgazam. Ali, odglumljeni orgazam na koji često, ruku na srce, sumnjaju mnogi muškarci nije ništa novo. Ali, iznenađuje razlog zbog kojeg se žene odluče na lažni vrhunac!

Čak 27 odsto žena odglumi vrhunac kako bi se seks što pre završio! Zanimljivo je kako se 28 odsto žena na glumu eksplozivnog završetka odlučuje i da se njihov partner ne bi osećao loše, a 32 odsto ispitanih žena otkrilo je da ne mogu da dožive vrhunac zbog svoje nesigurnosti i okupiranosti izgledom.

Najgora seks poza za žene - Muškarci, prestanite da insistirate!

Podatak koji muškarcima ne ide u prilog jeste priznanje čak 72 odsto ispitanica - one su otkrile da su ih muškarci ostavili "na cedilu" i nisu se posebno potrudili da ih dovedu do vrhunca.

Prestanite da ćutite, to vam neće doneti ništa, kao ni glumljenje orgazma, jer će partner misliti da je sve u redu i da vas redovno dovodi do vrhunca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs