Dobronamerni ili ne, mogu vam uništiti život

6 pogrešnih saveta o vezama

Spasite se svađa i neugodnih situacija. Ne slušajte savete prijatelja i rodbine, za koje imate osećaj da će naškoditi vašem partneru i vama
Ljubav i zavođenje
15:30h
6 pogrešnih saveta o vezama
Foto: Shutterstock

Rođaci i prijatelji su vas preplavili mudrim savetima o tome kako da se ponašate u ljubavnom životu. Da biste se spasile svađa i neugodnih situacija, jednostavno nemojte slušati ovih 6 najgorih saveta koje možete dobiti, a tiču se vašeg pratnera i odnosa sa njim.

Nesigurnost može biti jedan od najvećih faktora koji uništavaju vezu. Oni koji imaju poteškoća u dekodiranju osećanja svog muškarca, mogu tražiti pomoć od drugih.

U većini slučajeva, ti saveti se mogu primeniti u njihovom životu, međutim, postoje i neke smernice koje mogu izazvati ozbiljne svađe i potkopati čvrstu vezu. Tajna kako da očuvate svoj život u paru, jeste da se potrudite da ne slušate loše savete o vezama.

Pretvarajte se da ste slabije kako bi podigle njegov ego

Neki ljudi misle da bi žena trebala biti podređena muškarcu kako bi podigla njegov ego. Ovo je jedan od najsmešnijih saveta koje je definitivno za izbegavanje. Muškarci vole da budu impresionirani inteligencijom devojke, čak iako se ponekad čini malo zastrašujuće. Dosade im glupe djevojke pre nego one koje su pametne i imaju duhoviti odgovor na sva njihova pitanja.

Lažite da ga ne bi povredile

Prijatelji vam mogu dati ovaj pogrešan savet bilo kada. Međutim, tajna dugotrajne veze je u iskrenosti. Zašto da glumite kada ste zajedno ako verujete dovoljno muškarcu da bi mu rekle istinu o sebi. Izgradite svoj život kao par vodeći iskrene razgovore. Pokažite mu da vam je važan i da ste spremne da mu priznate sve greške iz prošlosti i sadašnjosti.

Nemojte da živite zajedno pre braka

Ovo je uobičajena zabluda da zajednički život pre braka može uništiti vašu vezu. Zapravo, prema ljubavnim guruima, ovo je jedan od presudnih testova na koji definitivno treba da stavite svoju vezu. Živeti sa drugom osobom u istoj prostoriji ili kući može biti iscrpljujuće posebno ako još niste videle njegovu tamnu stranu. Uzmite u obzir sve opcije i ako ste spremne, rizikujte.

Vaš dečko ne sme da vas vidi u bez šminke i potpetica

Buditi se satima ranije da ga iznenadite sa svojim sređenim ja ili se pretvarati da ste uvek super-zdrave, kada vas napada kijavica, može postati iscrpljujuće. Da biste imale iskrenu vezu, važno je da mu pokažete svoju ranjivu stranu koja nije toliko zastrašujuća kao što je uvek savršeni, lažni izgled.

Promenite ga

Ovo je jedan od najgorih saveta koje vam neko može dati. Menjanje vašeg dragog korišćenjem raznih tehnika će vam se na kraju obiti o glavu. Zbog toga, neka vaša autentičnost i emocije utiču na njega i pretvore ga u bolju osobu koja odgovara vašim željama. Definitivno ne želite momka koji je nesiguran i nema jaku volju.

Neka prvi kaže volim te

Igrati nedostižnu sa partnerom možete samo ako ste još uvek u početnoj fazi upoznavanja. Posle nekog vremena, emocije postaju jače a vi ćete osetiti da li je vaša veza dostigla sledeći nivo. U tom slučaju, nije potrebno čekati da on vama kaže te magične reči. I vi možete preuzeti inicijativu ako ste apsolutno sigurne u svoja osećanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs