Koje su prednosti?

Veza sa mlađim muškarcem

Ako muškarac može da bude u vezi sa mlađom ženom, onda bi trebalo da bude normalno da i žena ima mlađeg muškarca. Pred vama je nekoliko uverljivih razloga zašto je u redu izlaziti sa mlađim muškarcem
Ljubav i zavođenje
16:08h Autor:
Veza sa mlađim muškarcem
Foto: Shutterstock

Kada žene rade nešto netradicionalno i neobično, to je uvek tema priča i tračeva. Šta je to sa ženama koje su u vezi sa mlađim muškarcima? Zašto se ljudi čude kada to vide i čuju? Ako vam se sviđa muškarac koji je mlađi od vas, ako se obični flert preko Fejsbuka pretvorio u nešto ozbiljno, a vi se osećate lepo zbog toga, onda nemate zbog čega da brinete. Važno je samo šta vas dvoje mislite o tome. Razlika u godinama je ipak samo broj.

Puni su energije

Mlađi muškarci su puni energije i radosti. Optimistični su i puni života. Zabavni su, uvek su za dobar provod i vole da se maze.

Vi ste šef

Kada je momak sa kojim ste u vezi mlađi od vas, to vam daje priliku da budete šef. Jednostavno ćete želeti da ga naučite mnogim stvarima. To će učiniti da bude ovisan o vas, emotivno i fizički. Momci cene iskustva, odnosno ceniće činjenicu da ste iskusnije. Vaše iskustvo i mudrost će izgledati jako seksi. Da, svi mi želimo biti sa nekim ko zna šta radi (u krevetu i u životu), ali ima nešto privlačno i u nevinosti.

Dobro izgledaju

Mlađi muškarci su oprezni u vezi svog izgleda. To znači da neće imati pivski stomak. Dobar izgled nije sve, ali ovo je svakako bonus.

Dolaze sa manje prtljaga iz prošlih veza.

Manje su šanse da nakon 6 meseci veze poludite jer je on zabrinut da ćete ga prevariti kao što je njegova bivša uradila.

Nisu se uljuljkali u svojoj svakodnevnici i nisu izmučeni

Još uvijek veruju u ljubav i veruju da se mogu da se zaljube u vas.

Što se tiče kreveta, oni su u svom seksualnom vrhuncu.

Ne upoređuju svoj uspeh u karijeri sa vašim kao što bi neko vaših godina ili stariji radio

Drugim rečima, neće biti zastrašeni ako ste uspešnije od njih.

Veruju da znate šta radite u vezi, iako nemate pojma.

Manje je verovatno da će imati tu čudnu percepciju da ih gurate prema braku i deci.

Nisu dostigli tu strašnu fazu neženja, rane 30-te, koje utiču na toliko muškaraca, odnosno biće otvoreniji za nešto ako se (ozbiljno) razvija.

Šta vi mislite o vezi sa mlađim muškarcem? Da li biste se upustile u tako nešto i koja je to razlika u godinama koju biste mogle podneti?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs