Koraci koji se isplate

6 ljubavnih strela: Postanite prave zavodnice

Zavisno od njegovih intersovanja i stila života, naći ćete i najbolji pristup muškarcu vaših snova
Ljubav i zavođenje
14:42h Autor:
6 ljubavnih strela: Postanite prave zavodnice
Foto: Shutterstock

Muškarci imaju različite ideje o tome šta znači biti zaljubljen. Zato, ako želite da ga uverite da ste vi ona prava, važno je da poznajete svog muškarca.

Muški koncepti ispunjene i skladne veze se razlikuju u zavisnosti od ličnosti, stila života i ukusa. Ovih šest stvari zbog kojih se muškarci zaljubljuju će vam dati niz ideja o tome kako oni shvataju da imaju romantične namere sa određenom devojkom.

1. Ženstvena žena

Senzualnost i ženstvenost su neki od najvećih kvaliteta žene. Muškarci vole devojke koje se ponašaju kao prave dame i koje znaju da iznesu većinu svojih kvaliteta. Vaša frizura, šminka i stil odevanja mogu doprineti utisku koji stvarate.

2. Dajte mu slobodu

Izgledajte kao da zračite samopouzdanjem dajući svom muškarcu dovoljno prostora. Nema potrebe da ih preplavite sa ljubavlju i naklonošću. Zapamtite da muškarac želi da ima slobodnu volju da odluči da li želi da provodi više vremena sa ženom ili ne. Sakrijte svoje sumnje i nesigurnosti, bar u prvoj fazi veze.

3. Samouverena žena

Muškarce su uvek privlačile žene koje imaju samopouzdanja i slede svoje snove. Važno je biti samouveren i istovremeno poštovati potrebe i želje vašeg partnera. Ostavite blistav prvi utisak tako što ćete imati stila i dobro definisane ideje o tome šta volite a šta ne.

4. Pitajte ga za mišljenje

Muškarci vole djevojke koje traže njihovo mišljenje i daju im priliku da ga iznesu. Ovo je strategija koja će pokazati vaše namere da date svom partneru mesto u vašem krugu ljudi od poverenja. Zahvalite mu za savet koji vam je dao i uspeh će biti neizbežan.

5. Promenite nešto na sebi

Budite spremne da se transformišete ponekad. Mala promena u vašem načinu šminkanja, odevanju ili frizuri će definitivno učiniti da razmišlja o vašoj kreativnosti. Često muškarci imaju naviku da misle da ste napravile promenu samo da bi mu udovoljile. Nemojte dozvoliti sebi da upadnete u rutinu kada je reč o vašem izgledu.

6. Dajte mu privatnosti

Nema potrebe da saznate sve o vašem partneru da bi mu verovale. Poštujte njegov privatni prostor i pobrinite se da mu date osećaj nezavisosti. Držite se dalje od njegove pošte, poruka na Fejsbuku ili na telefonu. Napravite ulaganje u dugoročnu vezu sa ovim malim trikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs