Napravite prvi korak

Privucite mu pažnju na javnom mestu

Od izbora odeće do prve rečenice, nudimo vas 8 saveta kojim ćete zavesti baš onog muškarca koji vam je zapao za oko
Ljubav i zavođenje
17:52h
Privucite mu pažnju na javnom mestu
Foto: Shutterstock

Neke žene nikada ne nauče kako se pravilno privlači pažnja muškarca. Zato vam nudimo 8 saveta, kojim nećete poslati pogrešne signale i izbeći česte greške koje žene prave pri činu zavođenja.

1. Pazite gde idete

Kada izađete na mesto na kom izlaze ljudi vaših godina ili interesovanja, veće su šanse da će vam se neko zaista svideti. U barovima su veće šanse da upoznate alkoholičara, dok su splavovi prepuni maloletnika. Informišite se o tome gde idete i u skladu sa mestom, birajte odeću, misleći o tome koju poruku želite da pošaljete.

2. Postojim samo ja

Ne razmišljajte o drugim ženama, kako se one ponašaju, šta su obukle ili da li su lepše od vas. Jednostavno ih ignorišite. On nije sa njima, tako da šta god radile, to nije ono što njega privlači. Kakvu osobu on želi? Usresredite misli na to.

3. Kontakt očima

Duži kontakt očima će mu poslati poruku da ste zainteresovani za njega. Ukoliko se nalazite u prosoriji u kojoj je gužva, možda ćete morati da mu priđete, čak i sa “Izvinite, izgleda da sam izgubila minđušu, možete li mi pomoći da je nađem? ". Takvim pitanjem ćete biti primećeni i imaće šanse da proćaska sa vama. Važno je da pokažete šta očekujete, te ako se previše pućite ili delujete arogantno, može pomisliti da želite vezu za jednu noć ili da niste nimalo mila osoba.

4. Obucite se impresivno, ali skromno

Potrudite se da to bude u skladu sa vašim oblikom tela, godinama, prilikom i naravno, uvek nosite ono u čemu se vi osećate prijatno. Svaka žena može da pridobije pažnju mušarca, ukoliko pravilno odigra ulogu zavodnice. Ali ne zaboravite, da čak i kada osvojite muškarca, važno je da vaša kosa bude čista, uvek nanesite kap parfema i ne dozvolite da vas vidi u isflekanoj, prljavoj odeći. Igra zavođenja se nastavlja i nakon prvog poljupca, prve provedene noći, čak i kada ste u braku.

5. Bez lažne reklame

Za pravu vezu je potrebna iskrenost, a za početak ona se ogleda u tome koliko ste šminke stavili, da li imate sočiva u boji ili umetke u kosi. Ne pokušavajte da izmenite lični opis, već se trudite da budete što više svoji. Nijedan muškarac vas neće odbaciti zato što niste na visokim potpeticama ili zato što je vaš dekolte skroman.

6. Crveni ruž

Postoji nešto u crvenom ružu čemu muškarci ne mogu da odole. Ono što je važno je da pronađete svoju nijansu, pravilno nanesete ruž, uokvirite usne odgovarajućom olovkom, ali bez preterivanja.

7. Sampouzdanje

Nemojte se plašiti da napravite prvi korak. Muškarci vole nasmejane žene, koje znaju šta žele. Ukoliko vam se mišljenja na podudaraju, ne stidite se da kažete svoje, jer lepotica bez mozga nije ideal muškarca koji želi vezu.

8. Ne pokazujte znake očaja

Sasvim je u redu da date do znanja da ste slobodni. Ipak, nemojte sebi da dozvolite da vas drugi vide kao očajnu. Prijateljsko ćaskanje se preko noći može pretvoriti u nešto više, ali ako izgledate kao da ne možete da živite ni minut više bez muškarca, samo ćete ih odbiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs