Ne budite kukavica

5 ubedljivo najjadnijih načina raskida

Raskid nikada i nikome nije prijatan i ne postoji pravi način kako da nekoga ostavite, ali i kada to radite morate da pazite.
Ljubav i zavođenje
17:22h
5 ubedljivo najjadnijih načina raskida

Došlo je vreme da se rastanete. Ispoštujte partnera i vezu u kojoj ste bili, jer iako ne postoji dobar, postoji mnogo groznih načina da nekom saopštite vašu odluku o raskidu. U moru pogrešnih načina da to izvedete, ovo su oni koji su definitivno najgori.

Uz pomoć prijatelja

Ovo je jedan od najdjetinjastijih raskida koji postoji. Ako želite da raskinete s nekim, morate to uraditi sami. Prijateljica koju ste poslali da kaže vašem dečku da više nećete biti zajedno sigurno nije presrećna zbog takvog zadatka, a ni dečku neće biti drago. Ako već mora da čuje da ga ostavljate, to mora da čuje od vas.

Putem Facebook-a

Moderna tehnologija izvlači ono najgore u nama, pa nije retkost da neki ljudi odlučuju da objave raskid javno, preko Facebook-a. Ova situacija je opravdana jedino ako je druga osoba bila toliko grozna da želimo da je kaznimo, ali ni tada nije najzrelija. Zamislite sebe u toj situaciji: Otvarate Facebook i dočeka vas obaveštenje da više niste u vezi - grozno.

Post It

Svi se sećamo scene u kojoj Keri Bedšo nalazi post-it na kom ju je dečko odlučio da obavesti kako ipak ne želi da bude s njom. Ovo je, osim što je pokazatelj velikog kukavičluka, jednostavno neukusno.

SMS

Devojka koju dečko ostavi preko poruke više nikada neće biti mirna kada uzima mobilni u ruku. Svaka nova poruka u njoj će buditi strah da bi ista stvar mogla da se ponovi i s nekim novim dečkom, a ovo ne ide u prilog ni onom starom, koji na ovakav način ispada gad.

Nestajanje

Najgori način za ostavljanje osobe je jednostavno nestajanje. To najčešće rade muškarci koji su tolike kukavice da će se radije povući, zatvoriti u sobu i izbegavati izlaske i prijatelje, samo kako ne bi morali da objašnjavaju devojci da više ne žele da budu s njom. Ovo je definitivno najgora vrsta muškarca, a žena koja je tako ostavljena ni ne bi smela da bude previše tužna, nego srećna jer se rešila kretena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs