Kako da uvek pobedite u svađi sa partnerom

Retko ko voli da se svađa, ali ako ste se već našli u nekoj svađi ili raspravi, naročito ako je u pitanju vaš partner, onda se bar potrudite da pobedite, prateći naše savete
Ljubav i zavođenje
15:52h
Kako da uvek pobedite u svađi sa partnerom

Ukoliko se nađete u rasparavi sa bliskom osobom, pazite na to da ne povisujete ton, ne ulazite u svađu bez argumenata i pokušajte da ostanete smireni. Našim savetima će te pobediti u raspravi ili doći do željenog kompromisa.

Najpre raspravite sami sa sobom. Pripremite argumente kojima ćete svoga dragog uveriti da ste baš vi u pravu. Zamolite ga da vas sasluša do kraja i iznesite sve argumente koje imate. Birajte reči kojima ćete se svađati. Ponekad u svađi izgovorimo nešto zbog čega bi se kasnije mogli kajati. Međutim, nemojte se previše izvinjavati, jer bi vaš dragi mogao pomisliti da ste slabi i mogao bi naći mnogo argumenata protiv vas. Tokom svađe pokušajte da ostanete smireni. Nemojte povisivati ton bez prevelike potrebe. Ukoliko vaš dragi vidi da ste smireni i staloženi i da se sa vama može normalno razgovarati, već ste na dobrom putu ka pobedi. Ukoliko ste imali naporan dan i nakon toga još hrpu obaveza, pokušajte odložiti raspravu za neko drugo vreme. Možda će se za to vreme stvari malo smiriti i uspećete da se pomirite bez svađe. Pokušajte da pronađete kompromis. Nešto o čemu ćete se oboje složiti i nešto šta će vam oboma odgovarati. Ukoliko ipak ne možete da pronađete kompromis, razmislite neko vreme, pa možda ipak dođete do zajedničkog rešenja problema.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs