PRAVA LJUBAV GODINE NE BROJI, HM..?

MOGAO BI DEDA DA JOJ BUDE: Ona ima 30, on 81 - ali Klara TVRDI da nikada nije bila srećnija i voljenija!(FOTO)

"Volena sam i jako srećna", izjavila je pevačica koja je u braku sa 5 decenija starijim kontroverznim biznimenom, kome je zauvek zabranjeno da se bavi fudbalom!

Ljubav i zavođenje
16:49h Autor:
MOGAO BI DEDA DA JOJ BUDE: Ona ima 30, on 81 - ali Klara TVRDI da nikada nije bila srećnija i voljenija!(FOTO)
Foto: Profimedia

Marko Polo del Nero ima 81 godinu, a ovaj kontroverzni nekadašnji predsednik Brazilskog fudbalskog saveza odnedavno je u braku sa 30-godišnjom brazilskom glumicom i pevačicom Klarom.

Prava ljubav godine ne broji...?

Del Nero je očito među onima koji smatraju da “prava ljubav godine ne broji”. On je već četiri godine u vezi sa manekenkom i glumicom, mada su vezu krunisali brakom tek krajem prošle godine.

Iako je dosta kritikuju zbog toga što je sa 81-godišnjakom, Klari to ne smeta.

“Dobijala sam i još dobijam mnogo kritika, ali zauzeta sam drugim stvarima tako da nemam vremena da brinem o tome šta drugi misle o meni i mom životu. Super sam poštovana, voljena i jako srećna, briga me za ostale”, poručila je Klara.

Marko Polo del Nero je po zanimanju advokat, a bio je i u Izvršnim odborima CONMEBOL i FIFA. Proglašen je 2018. godine krivim za mito i korupciju dok je još bio član Svetske fudbalske federacije.

Tada mu je doživotno zabranjena aktivnost u međunarodnim sportskim organizacijama i kažnjen je s milion dolara.

Njegovo bogatstvo procenjuje se na pet miliona eura. Ta informacvija važi za ono što on zvanično poseduje, ali poznavaoci tvrde da ovoj cifri treba dodati još jednu nulu.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs