PRELEPA LJUBAVNA PRIČA

OSTAVILA MILIJARDERA ZBOG NJEGA, RODILA MU TROJE DECE: Ko je žena koju Silvester Stalone voli 25 godina? (FOTO)

Silvester Stalone je već 25 godina u braku sa Dženifer Flavin, a njihova ljubav imala je i uspone i padove.

Ljubav
Autor:
OSTAVILA MILIJARDERA ZBOG NJEGA, RODILA MU TROJE DECE: Ko je žena koju Silvester Stalone voli 25 godina? (FOTO)
Silvester Stalone i Dženifer Flavin, Foto: Profimedia

Stalone i Flavin su se prvi put sreli 1988. godine, kada je bio na vrhuncu svoje holivudske karijere i kada je imao reputaciju plejboja.

Glumac je upoznao manekenku u restoranu na Beverli Hilsu u Kaliforniji. Kada ju je upoznao, imao je 46 godina, dok je ona imala duplo manje.

Uprkos ogromnoj razlici u godinama, njih dvoje su počeli su da se viđaju ubrzo nakon susreta.

Stalno su se mirili i raskidali između 1988. i 1994. godine. Ona je Stalone je prekinuo vezu sa manekenkom – i to putem pisma na šest stranica, koje joj je poslao poštom. Flavin je to pismo opisala kao „traljavo“.

Glumac je tada imao aferu s drugom manekenkom, Dženis Dikinson, koja je u februaru 1994. rodila ćerku za koju je mislio je njegovo dete. Međutim, DNK test je otkrio da Stalone nije otac Dženisine ćerke i njihova veza je prekinuta.

Flavin je tada izlazila sa australijskim mogulom Džejmsom Pakerom. O njihovoj vezi mediji nisu mnogo pisali, osim da je Dženifer ostavila milijardera da bi se vratila glumcu.

Ona i Stalone su se pomirili godinu dana kasnije.

„Nisam naivna u vezi s tim šta se može dogoditi kada nisam tu – on je 45-godišnji muškarac – ne mogu da ga promenim. Ipak, on nije pas koji vara svakog dana u nedelji. Pet od sedam noći provodimo zajedno, tako da ne znam kad bi našao vremena“, rekla je Dženifer u to vreme.

Uprkos svemu, od tada su u stabilnom braku, u kojem su dobili tri ćerke.

Dženifer je treća supruga Stalonea.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs