REZULTATI ANKETE

5 POZA U SEKSU KOJE ŽENE PREZIRU: U ovome ne uživaju ni najmanje!

Žene dale svoj sud

Ljubav i zavođenje
Autor:
5 POZA U SEKSU KOJE ŽENE PREZIRU: U ovome ne uživaju ni najmanje!
Foto: Shutterstock

Svaka žena ima neku pozu koja joj ubija ili smanjuje želju za seksom i uživanje u njemu. Evo šta su učesnice ove ankete rekle. Ovih 5 poza nije dobilo prelaznu ocenu:

Obrnuta kaubojka

"Ova poza je loša iz nebrojeno mnogo razloga. Ne znam odakle prosto da počnem. Naša vagina nije čak ni napravljena da ide u tom smeru. Neki muškarci su očekivali da se u toj pozi posvetim i njihovim testisima, kao da već nemam dovoljno posla", ispričala je Gaia.

Kaubojka

"To je jako dosadna poza! Ništa nema tu za mene, a u potpunosti me iscrpljuje. Kako da doživim orgazam kada sam mrtva umorna i znojim se sve vreme. Mom partneru je stalo do toga da ja budem zadovoljna pa retko kad praktikujemo ovu pozu", ispričala je Dafne.

Lotus

"Nije ona ni tako loša i nekako je intimna. Ono što najviše mrzim kod nje je to što ne mogu da dobijem mnogo od ove poze i osećam da jedva mogu da se pomeram. Plus, moj partner bi da se ljubimo sve vreme, što ja ne mogu. Kako da se tako fokusiram na sebe", razočarana je u ovu pozu Moli.

Misionarska poza

"Nisam neki fan jer imam utisak da ću biti spljeskana. Ne znam. Možda su momci sa kojima sam bila bili previše slabi u gornjem delu tela. Uvek se osećam kao da ne mogu da dišem i nije to za mene", ispričala je Šejla.

Kašika

"Svaki put kada se nađem u ovoj pozi sa dečkom imam utisak kao da imamo po 80 godina. A to mi nije seksi. Ovu pozu treba da upražnjavamo kada se venčamo i kada budemo imali petoro dece o kojima ćemo brinuti. Nekako je to za lenje. Mi smo mladi i puni života, pa onda je bolje da praktikujemo dogi pozu", rekla je Meri.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs