NEMA DEČKA

ALEKSANDRA BURSAĆ: Muškarci mi se ne udvaraju dovoljno! Nemaju petlje za ozbiljne devojke!

Aleksandra Bursać prevaru nikada ne bi oprostila.

Ljubav i zavođenje
Autor:
ALEKSANDRA BURSAĆ: Muškarci mi se ne udvaraju dovoljno! Nemaju petlje za ozbiljne devojke!
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Pevačica Aleksandra Bursać na svojoj koži je iskusila koliko je neverstvo bolno, kada ju je tadašnji dečko Zoran Uglješić prevario. Iako je sve to ostavila iza sebe, njeno ubeđenje je da su svi muškarci skloni preljubi.

"Mislim da danas svi varaju i da je to nebitno da li si ti pevač ili ne. Znači, obični dečko može da te prevari", rekla je Aleksandra koja je već neko vreme sama.

-Nažalost nemam dečka. Muškarci mi se ne udvaraju dovoljno. Oni danas nemaju dovoljno petlje za neke ozbiljnije i normalnije devojke. Muškarac, ako želi da bude sa mnom u vezi, treba pre svega da razume moj posao i da može da mi posveti dovoljno pažnje. Ja kroz ovaj posao nosim veliko breme i treba mi neko ko će da me opusti kad dođem kući i sa kim mogu da pogledam film i sa kim mogu da prošetam, jednostavno da uživam", kaže za "Blic" Aleksandra.

"Po prirodi nisam ljubomorna, verujem muškarcu sa kojim sam i samouverena sam. Nisam neko ko sumnja u sebe i svoje kvalitete. Nažalost, teško je nositi se sa ženom koja je sposobna i koja zaradi svoj dinar. Mislim da je to njima najgore, a ja to nešto i ne gledam. Nisam nikad ni bila sa nekim ko je nešto imućniji od mene. Možda je to greška, što nisam gledala nekog ko je moćniji od mene, možda bi on to sve nekako drugačije shvatio i bolje se nosio sa svim", bila je iskrena pevačica koja planira da da šansu moćnijim muškarcima.

"I ja se isto bojim moćnih muškaraca. Navikla sam da budem dominantna, izgleda da sam ja navikla da sve radim, kao muškarac. Možda iz tog razloga, ali što sam sad sve starija i iskusnija, mislim da ću da pružim šansu i nekim moćnijim muškarcima", tvrdi Aleksandra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs