OVO NIJE OČEKIVALA

OVAKO JE VLADIMIR PUTIN ZAPROSIO LJUDMILU: Kladimo se da bizarniju izjavu ljubavi nikad niste čuli! (FOTO)

Bivša supruga ruskog predsednika Vladimira Putina, Ljudmila jednom je otkrila da je njegova prosidba bila toliko bizarna da je bila ubeđena da u tom trenutku raskida s njom

Ljubav i zavođenje
Autor:
OVAKO JE VLADIMIR PUTIN ZAPROSIO LJUDMILU: Kladimo se da bizarniju izjavu ljubavi nikad niste čuli! (FOTO)
Foto: Profimedia

Putin se sa Škrebnjevom oženio 1983. godine, a par ima dve kćerke. Ruski predsednik je uvek bio diskretan po pitanju svog ličnog života, pa je donekle bilo iznenađenje kada je par otkrio da se razvodi 2013. godine.

Trinaest godina ranije, Putin je objavio biografiju pod naslovom “Prvo lice: zapanjujuće iskren autoportret ruskog predsednika” u kojoj se nalazi nekoliko intervjua sa njim i njegovim najbližima. U jednom od tih intervjua bila je i njegova bivša supruga Ljudmila koja je ispričala neke detalje njihove veze.

Rekla je da nije mnogo razmišljala nakon što je sa još jednim parom izašla na sastanak sa “loše obučenim” Putinom. Međutim, on joj je dao svoj broj telefona i ostali su u kontaktu, a kasnije se i zaljubili jedno u drugo.

Posle tri i po godine, Putin ju je zaprosio, ali na takav način da se Ljudmila našla u nedoumici – da li je ostavlja ili želi da sa njom provede ostatak života?

“Jedne noći smo sedeli u ovoj kući i on je rekao: "Do sada si već shvatila kakva sam ja osoba. Generalno, nisam baš lak." Bio je samokritičan, objašnjavao je da je ćutljiv tip, da je u nekim stvarima bio prilično oštar, pa je umeo i da vređa ljude i tako dalje", ispričala je Ljudmila u pomenutom intervjuu.

Vladimir Putin
foto: Profimedia

"Govorio je da je rizičan izbor za životnog partnera. I dodao: "Za tri i po godine verovatno si već donela odluku." Ovo mi je zvučalo kao da me ostavlja. "Da, odlučila sam", rekla sam. Sumnjičavo me je upitao: "Da?".

U tom trenutku sam bila sigurna da je to to, da raskidamo. Ali onda je on rekao: "Pa, ako je tako, volim te i predlažem da se venčamo." Tako da je sve to za mene bilo potpuno iznenađenje", ispričala je Ljudmila.

Par je bio u braku 30 godina, a godinu dana nakon razvoda Ljudmila je potpuno nestala iz javnog života. Kada se razvela od ruskog predsednika, izjavila je:

"Naš brak je gotov zbog činjenice da se jedva viđamo", dodajući kako je "Vladimir potpuno udubljen u svoj posao. Deca su nam odrasla, svako od njih živi svoj život… A ja stvarno ne volim publicitet".

A onda, nedugo nakon razvoda, udala se za dvadeset godina mlađeg i postala Ljudmila Aleksandrova Očeretna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs