VOLI ŽENE ODAVNO

KRILA JE DA JE LEZBIJKA, UDALA SE, DOBILA DVOJE DECE, A ONDA REKLA MUŽU ISTINU: Nećete verovati šta se onda desilo!

Znala je da je lezbijka još tokom odrastanja, ali se plašila da prizna zbog konzervativnih roditelja i sredine. Udala se i dobila dvoje dece, a onda priznala mužu

Ljubav i zavođenje
18:52h Autor:
KRILA JE DA JE LEZBIJKA, UDALA SE, DOBILA DVOJE DECE, A ONDA REKLA MUŽU ISTINU: Nećete verovati šta se onda desilo!
Foto: PrintscreenInstagram/nicolettepopa

Nikolete Popa (26) iz Vilmingtona u Americi je u višegodišnjem braku sa suprugom Rajanom (27) sa kojim ima dvoje dece. Međutim, ona je pre skoro dve godine njemu priznala da je lezbijka.

Uprkos tome, par je odlučio da ostane zajedno jer kako kažu srodne su duše i lepo im je zajedno.

- Još uvek smo u braku i živimo zajedno u porodičnoj kući s našom decom. Za sada, ono što radimo i kako to radimo funkcioniše. Trudimo se da obezbedimo našoj deci sve što im treba - rekla je Nikoleta koja radi kao vozači dostavnog vozila dok je njen suprug državni službenik koji zbog posla često boravi van kuće.

- Oboje smo odlučili da želimo ostati zajedno. Prioritet dajemo porodičnom životu u odnosu na sve ostale stvari - dodala je.

- Važno nam je da su nam deca budu srećna i znaju da su voljena. Želimo da oba roditelja budu uz njih što je više moguće. Ja i Rajan smo održali ovo prijateljstvo, on će uvek biti moj najbolji prijatelj. Venčali smo se kad sam ja imala 19, a on 20 godina. On je ta osoba koja je stalno bila u mojoj blizini. Osećam da će uvek biti moja srodna duša, samo iz druge perspektive. Jedno drugom smo najveća podrška - rekla je.

Prisetila se i perioda života kad mu je sve priznala

- Tada smo živeli u Japanu, a pandemija i zatvaranje je značilo da smo više bili jedno uz drugo. Bili smo zatvoreni u našoj kući i mnogo vremena smo provodili zajedno. Naučili smo puno o sebi pa mislim da je to dosta uticalo na to da mu sve kažem - nastavila je.

- Mislim da sam znala da sam lezbijka odavno, još tokom odrastanja, ali ovde u Americi to može biti vrlo konzervativno. Moja porodica je definitivno konzervativna. Mi smo sa Srednjeg zapada, a tamo je sve tako. Odrastali smo uz lov i ribolov. Rajanova porodica je, takođe, prilično religiozna - pojasnila je.

Kaže kako je tokom odrastanja razmišljala o tome kako joj se više sviđa isti pol, ali takve misli su je preplašile. Što je bila starija i već u braku, taj teret na leđima joj je postajao sve teži.

Setila se i njegove reakcije

- Razgovarala sam s Rajanom o tome. Rekla sam mu: 'Slušaj, jednostavno tako osećam. Ne znam je li to čudno i kako češ se ti osećati u vezi s tim'. Rekao mi je: 'U redu je, to je super, žene su super. Zapravo, priznao mi je da je video neke znakove i pre nego što sam mu sve priznala - ispričala je i dodala kako joj je i dalje velika podrška, kako u svemu, tako i u seksualnoj orijentaciji.

- Nije mi bio šok kad mi se otvorila i sve ispričala. Počeo sam da sumnjam ranije, ali nisam hteo da je pitam, čekao sam da mi ona sama to kaže - nadovezao se Rajan.

Kada mu je sve otkrila, počela sje polako da se otvara i prijateljima. I oni su već sumnjali pa su komentisali: 'Nik, samo smo čekali da nam konačno to kažeš, znamo!'.

Porodici je smogla snage sve da priznat tek u junu prošle godine.

- Bilo me je strah. Nazvala sam mamu jedne večeri. Rekla sam joj: 'Moram da ti kažem nešto i plakala sam - prisetila se i dodala kako je mamina reakcija bila fantastična. Rekla joj je: 'Volim te bez obzira na sve'.

Tada je osetila ogromno olakšanje.

O svom iskustvu progovorila je u videu koji je objavila na TikToku. Mnogi korisnici su bili začuđeni i zamerali au joj, a neki su napisali da 'nije u redu što je gubila njegovo vreme time što se uopšte udala za njega'.

Ali, bilo je i žena istog seksualnog opredeljenja kao i Nikoleta koje su je podržale i čestitale joj na hrabrosti da sve prizna, prenosi Daily Mail.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs