strašno

SPASLA MU JE ŽIVOT, A ONO ŠTO JE ON NJOJ URADIO, NIKO NE BI POŽELEO NI NAJGOREM NEPRIJATELJU: Kakav nož u leđa! (VIDEO)

Ako smo suđeni jedno drugom, Bog će nas ponovo spojiti, napisao joj je, a onda blokirao na društvenim mrežama.

Ljubav i zavođenje
Autor:
SPASLA MU JE ŽIVOT, A ONO ŠTO JE ON NJOJ URADIO, NIKO NE BI POŽELEO NI NAJGOREM NEPRIJATELJU: Kakav nož u leđa! (VIDEO)
Foto: PrintscreenTikTok/ colleeeniie

Amerikanka Kolin Li (30) dobrovoljno je donirala bubreg svom dečku, ali ju je on prevario i ostavio samo nekoliko meseci nakon operacije.

U centar pažnje na Tik Toku dospela je nakon što je objavila video snimke u kojima je do detalja opisala razvoj situacije, te je do sada skupila više od 2 miliona lajkova.

Naime, kako je pojasnila njen dečko je u to vreme trebalo da ima transplantaciju bubrega jer se borio s hroničnim oboljenjem bubrega zbog čega je morao da ida na dijalizu sa samo 17 godina.

Donirala mu je bubreg, a on je za nepunih godinu dana završio u krevetu s drugom i posle nekoliko meseci i stavio tačku na ovu vezu.

@colleeeniie Reply to @jenn.eunice I’m so sorry this took a long time! Let me know if you’re interested in part 2! #storytime #fyp #foryoupage #kidneydonor ♬ I am at ur moms house - Elizabeth Chetwynd

U jednom od svojih prvih snimaka, otkrila je da joj je bivši dečko rekao kako mu bubreg funkcioniše sa manje od pet posto.

- Odlučila sam da se testiram da vidim da li se podudaramo jer nisam želela da gledam kako umire. Bila sam tako nervozna - rekla je Kolin

Nakon uspešne transplatacije, kada su se oporavila, objasnila je da se njihov odnos ubrzo našao pod pritiskom.

Sedam meseci nakon zahvata, on je tvrdio da ide na momačko veče u Las Vegas sa svojim drugarima za vikend.

Ona mu je rekla da nije bila zabrinuta zbog putovanja jer je on bio posvećeni hršćanin, te je odlučila da se fokusira na poslednje ispite. No, ubrzo je doživela šok kada se njen dečko vratio kući i otkrio joj kako ju je varao dok je bio odsutan.

- Mnogo svađa kasnije... Na kraju sam mu oprostila i dala mu drugu priliku - ispričala je.

Kako je rekla, samo tri meseca kasnije raskinuo je vezu rečima:

'Ako smo suđeni jedno drugome, Bog će nas na kraju ponovno spojiti'. Nakon toga ju je blokirao na svim društvenim mrežama.

Slomljena od bola, devojka je olakšala svoju dušu objavljivanjem videa, a među njima se našao i onaj u kojem je rekla da ju je bivši dečko optužio da je donirala bubreg samo kako bi 'ispala dobra'.

Mnogi su osudili ponašanje ovog muškarca i podržali ostavljenu Kolin.

Žrtvovala si svoj život za njega. Ti si jedna jako dobra duša'.

- Ne brini devojko, on ne može da živi bez tebe i s tim se mora nositi do kraja života.

Nije te zaslužio niti je zaslužio bubreg koji si mu dala.

I dalje bi trebala biti ponosna na sebe, najveća je nagrada znati da ste spasili nečiji život', samo su neki od komentara, a piše Daily Mail.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs