MAJLI SAJRUS OTKRILA ZAŠTO SE RAZVELA OD LIJAMA: Osvrnula se na tačan trenutak kada je shvatila da je njihov brak GOTOV

Razlog raskida ovog slavnog para možda nije ono što ste očekivali ali Majli je iskreno progovorila na ovu temu i stala na put svim spekulacijama.

Celebrities
Autor:
MAJLI SAJRUS OTKRILA ZAŠTO SE RAZVELA OD LIJAMA: Osvrnula se na tačan trenutak kada je shvatila da je njihov brak GOTOV
Majli otkrila razlog razvoda od Lijama., Foto: Profimedia

Prošlo je više od 4 godine od kako su se Majli Sajrus i Lijam Hemsvort razdvojili, a pop zvezda konačno govori o tačnom trenutku kada je znala da je njihov brak završen.

Majli je bila krajnje iskrena u svojoj izjavi, koja će, nadamo se, okončati sve dalje spekulacije o njihovoj turbulentnoj romansi.

Majli i Lijam su imali burnu ljubavnu priču.

Par se upoznao na snimanju filma "Poslednja pesma" 2009. godine, što je bio početak njihovog romantičnog putovanja. Navodno, veza je bila prilično turbulenta, raskidali su i mirili se ali je rezultirala time da su se verili prvi put 2012. godine.

2013. su raskinuli veridbu i naredne 3 godine nisu bili zajedno, imali su nove partnere. 2016, Majli i Lijam su se ponovo pomrili a ubrzo nakon toga, glumac je objasnio da im je prvi raskid bio težak, ali neophodan: „U to vreme smo išli u različitim pravcima i to je bilo upravo ono što je trebalo da se desi." Iste godine, par je najavio svoju drugu veridbu i činilo se da su konačno spremni da se posvete jedno drugom.

Njihov kratkotrajni brak

U 2018. godini dogodile su se dve velike stvari u njihovim životima: venčali su se i izgubili dom u Malibuu. Majli je razmišljala o ova dva događaja: „Rekla bih da nas je gubitak kuće promenio mnogo više nego što nas je promenio brak." Ona je to dalje pojasnila rekavši da tragedija zbližava ljude jer niko ne može razumeti taj slom više od njih dvoje.

Zatim, 2019., ubrzo nakon što su proslavili svoju desetogodišnjicu su objavili odluku da se razvode. Njihova izjava za javnost je glasila: „Tokom našeg razvoja, menjali smo se kao partneri i pojedinci i odlučili da je ovo ono što je najbolje za nas kako bi se oboje fokusirali na sebe i karijeru." Usledile su godine nagađanja o tačnom razlogu njihovog razlaza, ali ljudi su mogli samo da nagađaju sve do sada.

Sajrus je konačno otkrila šta ju je to dovelo do razvoda.

Nedavno je Majli snimila TikTok seriju pod nazivom "Used to Be Young" kao skup razmišljanja i dubok osvrt na njenu karijeru. U jednom od delova svog ličnog izlaganja, govorila je i o tačnom trenutku kada je shvatila da je njen brak gotov. Tačno vreme i mesto: Glastonberi, jun 2019. Pevačica se pripremala za predstojeći nastup i rekla da je „odluka doneta“.

Išla je u detalje, objašnjavajući da je gubitak njihovog doma bio najveći okidač za njihovo zbližavanje, ali se na kraju ispostavio kao lažan jer je delovao poput vezivanja nakon traume.

Konačno je shvatila da treba da stavi sebe na prvo mesto i dodaje: „To je bio još jedan period u kojem su rad, performans, lik bili na prvom mestu. Pretpostavljam da mi je zato sada toliko važno da se to ne ponovi, čovek mora biti na prvom mestu.”

Time se zvanično zatvara saga o romansi Majli i Lijama i raznim nagađanjima o uzroku njihovog kraha.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs