ALEKSIS REN I DŽEJ ALVAREZ

BILI SU NAJLEPŠI PAR INSTAGRAMA, SVI SU IM SE DIVILI, A IZA MAGIČNIH FOTKI KRILA SE JEZIVA ISTINA: Okrutnije ne može!

Aleksis Ren i Džej Alvarez bili su jedan od omiljenih parova na društvenim mrežama s hiljadama pratitioca, ali u njihovom odnosu nije sve bilo kako je izgledalo na fotografijama.

Ljubav i zavođenje
Autor:
BILI SU NAJLEPŠI PAR INSTAGRAMA, SVI SU IM SE DIVILI, A IZA MAGIČNIH FOTKI KRILA SE JEZIVA ISTINA: Okrutnije ne može!
Foto: Profimedia

Američka manekenka Aleksis Ren (25) i model Džej Alvarrez (26) bili su u vezi dve godine i nosili su titulu najlepšeg para Instagrama, a njihove čarobne fotografije sa putovanja po svetu oduzimale su dah korisnicima društvenih mreža.

Međutim, malo ko je znao mračnu tajnu koja se krila iza njihovog naizgled skladnog odnosa.

Naime, Aleksis je nedacno otkrila da je veza sa kolegom bila toksična i da ju je zlostavljao i fizički i psihički, pre nego što su stavili tačku na svoju vezu.

"Bio je manipulativan i okrutan", rekla je Aleksis u podkastu "Call Her Daddy".

Takođe, ona je otkrila da joj je Džej iza leđa bez njenog znanja, u ugovorima naveo da procenat njene zarade ide njemu, zbog čega je sudskim putem bila primorana da se bori za svoj novac.

Aleksis Ren i Džej Alvarez
foto: Profimedia

"Naša veza je u početku bila neverovatna. Mislim da me je voleo i da je u početku sve bilo stvarno. Činilo se da je jako povezan s prirodom, uvek je govorio o ljubavi. A onda kada smo se stvarno upoznali, shvatila sam da su obe naše mame preminule od raka. To nas je dodatno povezalo i mislila sam da me stvarno razume. Ali kako je novac pristizao, stvari su se promenile. Kada je posao postao veći od naše veze, sve se pogoršavalo", rekla je.

Kako je rekla, osećala je veliki pritisak da bude savršena kako bi ispunila očekivanja koja su imali fanovi, ali i njen partner.

"Morala sam biti sigurna da sam najbolja devojka, da mogu biti savršena za njega i raditi sve te stvari jer me niko neće voleti ako to ne uradim. Imala sam osećaj da mu se ne bih svidela ako ne budem takva. Sećam se da sam svako jutro ustajala mnogo ranije od njega kako bih se našminkala i izgledala dobro", rekla je.

Aleksis tvrdi da se manipulacija nastavila i nakon raskida dvogodišnje veze.

"Nastavio je da dogovara naše poslove. U sve je bio uključen i naš menadžer, majstor manipulacije".

Aleksis Ren i Džej Alvarez
foto: Profimedia

Inače, atraktivna Aleksis rođena je u Santa Moniki, ali vuče jake srpske korene. Naime, deda njene majke je bio Srbin, tako da Aleksis ima i naše gene.

Džej Alvarez je 2017. godine je dospeo u medije kad se pojavio snimak na kom izmiče nogu devojci koja pada s litice.

"Pala je na stenu, oko tri metra niže. Nije ništa slomila, ali je povredila stopala i leđa. Otišli smo odmah u bolnicu, nije mogla da hoda nekoliko dana, ali na kraju se sve dobro završilo", ispričao je tad, nakon brojnih kritika.

2019. godine objavio je golu fotografiju svoje tadašnje devojke Valentine Fradegrado i time ponovo razbesneo ljude.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs