Mladost - ludost

Ljubavne greške dvadesetogodišnjaka

Koje su to ljubavne greške koje radimo u tim godinama? Predstavljamo vam nekoliko najčešćih
Ljubav i zavođenje
01:20h
Ljubavne greške dvadesetogodišnjaka

Imati 20 godina nije lako, posebno kada su u pitanju ljubav, veze i seks. Predstavljamo vam pogrešne poteze o koje se gotovo svako od nas makar jednom opekao. Pitanje je samo da li smo naučili nešto iz ovih grešaka.

1. Opterećivanje
Rim nije izgrađen za dan, a isto to važi i za kvalitetnu vezu. Ali, žene često požuruju stvari i tako opterećuju svoje veze, jer za svakog misle da je onaj pravi. Izgraditi kvalitetan odnos sa nekim zahteva vreme Požurivanje nikad ne donese ništa dobro.
2. Prerano donošenje zaključaka
Knjiga se ne sudi prema koricama. Istetovirani frajer ili potpuni štreber, na prvi pogled mogu biti potpuno odbojni, ali nikad se ne zna šta se krije ispod površine. Napravite sebi uslugu: nemojte odmah suditi, možda se tekako (prijatno) iznenadite.
3. Strah
Izašli ste povređeni iz prošle veze, pa mislite da će tako biti svaki put. Neće! Ponekad treba i rizikovati.
4. Zauzmite se za sebe
To je jedna od grešaka koju često ponavljamo. Niko se neće zauzeti toliko za vas, koliko vi sami. Možete biti zaljubljeni i preko ušiju, ali preko nekih stvari se ne prelazi. Nepoštovanje je definitivno jedna od njih.
5. Cviljenje
Baš svaki put kad ne uspe. Zahtevamo da se saberete i to odmah. Ima i gorih stvari. Već i kafa sa prijateljicama nagovešta da život ide dalje.
6. Ljubljenje je varanje
Bez obzira da li ste to učinili vi ili partner.
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs