PRIČA KOJA GREJE SRCA I VRAĆA VERU U LJUDE

ZAVRŠILA SAM U INVALIDSKIM KOLICIMA, 5 DANA KASNIJE MUŽ ME OSTAVIO:Rekli su da NIKADA neće hodati, a onda se pojavio ON!

Ova priča je dokaz da ljubav može da učini čuda, i da su pravi ljudi uvek tu, posebno onda kada je najteže - za razliku od kukavica!

Ljubav i zavođenje
16:57h Autor:
ZAVRŠILA SAM U INVALIDSKIM KOLICIMA, 5 DANA KASNIJE MUŽ ME OSTAVIO:Rekli su da NIKADA neće hodati, a onda se pojavio ON!
Foto: Shutterstock

Pošto je hitno prebačena u bolnicu u martu 2015. godine, nakon što ju je udario kičmeni moždani udar, Riona Keli je završila u invalidskim kolicima. Doktori su joj rekli da postoji šansa da više nikada neće moći da hoda, a samo pet dana pošto joj se sve ovo izdešavalo, suprug sa kojim je bila 14 godina u braku je rešio da je napusti.

- Nakon što me suprug ostavio u bolnici, moja prijateljica Sara bila mi je kao član porodice. Brinula se o mojoj deci i svi su me podržavali tokom oporavka. U to mi je vreme muž bio najpotrebniji - rekla je Riona Keli (41) za "The Sun".

Nevoljno se priseća kako joj je bilo teško da se navikne na život u kolicima, a kao šlag na torti, priseća se koliko je bilo teško brinuti se o deci - pošto je Keli imala četvoro dece sa bivšim mužem koji ju je ostavio samu u najgorem periodu života.

- Prvi put kad sam izašla na ulicu u invalidskim kolicima, mislila sam da me svi gledaju. Mrzela sam to i mrzela sam sebe. Da mi je neko dao izbor, okončala bih svoj život, nisam htjela da živim, ali nisam to želela da uradim samo zbog dece - rekla je ona. Odlazila je svakodnevno na razne terapije, a šest godina kasnije zaljubila u svog trenera Kita Mejsona (35) koji joj je pomogao da prohoda!

- Vukla sam telo, nisam imala osećaj u nogama, no nije me bilo briga. Hodala sam i to je bilo bitno. U bolnici sam ojačala, uspela da prohodam i nakon četiri meseca izašla iz bolnice. Trebalo mi je 25 minuta za 16 koraka, ali to sam napravila za svoju decu - rekla je.

U razgovoru sa "The Sun" kaže da su ga deca u potpunosti prihvatila.

- Mislim da su mu čak i zahvalna što mi je pomogao da izađem iz kolica i ponovo vratim osmeh. Konačno osećam da živim život kakav zaslužujem - rekla je Riona koja sada, nakon teških vežbi, može da hoda.

Ponosna i zdrava majka kaže, da joj se sreća osmehnula u ljubavi, a kada je u pitanju nejn bivši muž, navodno joj je rekao da je hteo razvod još puno pre nesreće.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs