Istraživanje

Top 10 koraka: Kako se žene ulepšavaju za prvi seks sa novim partnerom!

One se depiliraju, rade piling lica i kupuju novo donje rublje. Oko 37 odsto žena nikad ne bi nosilo iste gaćice koje su nosile dok su bile sa prethodnim ljubavnikom
Ljubav i zavođenje
18:18h Autor:
Top 10 koraka: Kako se žene ulepšavaju za prvi seks sa novim partnerom!
Foto: Thinkstock

Pre prvog seksa s novim partnerom žene se u potpunosti posvete ulepšavanju, utvrdila je studija brenda donjeg rublja Bluebella sprovedena na 1000 žena.

One u proseku potroše šest sati na depilaciju, pilinge i odabir savršenog donjeg rublja. Trećina njih radi piling, 32 odsto žena ide u solarijum, a 76 odsto pripadnica lepšeg pola žele da izgledaju savršeno i odlaze u frizerski salon.

Za polovinu njih najvažniji bjuti tretman je depilacija. Dve trećine žena pre prvog seksa uloži u novo donje rublje, a 37 odsto njih nikad ne bi nosilo iste gaćice koje su nosile sa prethodnim partnerom. Deo njih ide i korak dalje, pa kupuju novu posteljinu, potvrdilo je istraživanje.

Osim toga, paze i na ono šta jedu, pa izbegavaju ugljene hidrate kako bi imale ravan stomak. One ne žele da im nešto uništi savršeno veče, pa na oku drže i partnera. Paze da ne popije previše alkohola, piše Dejli Mejl.

"Prvi seks je za žene jako važan korak u vezi, stoga ne čudi što žele da sve bude savršeno. Zbog toga se toliko trude da i one izgledaju najbolje što mogu. Većina muškaraca možda neće primetiti manikir, ali žene se zbog savršenih noktiju osećaju bolje i imaju više samopouzdanja", istakla je osnivačica brnda Emili Bendel.

Top 10 priprema za seks

1. Odlazak kod frizera

2. Izbegavanje ugljenih hidrata

3. Kupovanje donjeg rublja

4. Depilacija

5. Piling lica

6. Odlazak u solarijum

7. Kupovanje nove haljine

8. Manikir i pedikir

9. Kupovanje nove posteljine

10. Praćenje koliko alkohola partner pije

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs