imate li iskustva s njima?

RASKID SA NJIMA GORI JE OD SAMOG PAKLA: Kad ostavljate ove znakove, spremite se na najgore!

Učiniće da se osećate kao najgora osoba na svetu

Ljubav i zavođenje
15:33h Autor:
RASKID SA NJIMA GORI JE OD SAMOG PAKLA: Kad ostavljate ove znakove, spremite se na najgore!
Foto: Shutterstock

Prekid veze je uvek bolan, ali neki ljudi stvari shvataju previše lično.

Nadate se da ih više nikada nećete biti u blizini i najverovatnije ćete pokušati da izbegnete bilo kakav kontakt. Ali, ako je u pitanju raskid sa ovim horoskopskim znakovima, čuvajte se - to će biti pravi pakao!

Bik

Kombinacija tvrdoglavosti i osećaja posesivnosti pretvara ove ljude u strašne bivše. Da li ste gledali filmove u kojima napuštena devojka ili supruga stoji sa nožem iza leđa glavnog junaka? Ovakav je prekid veze sa Bikom. Ako ne pripadate njemu, nećete pripadati nikome.

Blizanci

U početku prekid veze sa Blizancima, čini se, ide dobro i bez nepotrebne drame, a onda se odjednom niotkuda pojavljuje njihov „zli dvojnik“ vođen željom da se osveti i pokaže kakvu strašnu grešku ste napravili izgubivši ih .

Rak

Za razliku od svih znakova sa liste, Rakovi nemaju zle namere, a ovde su stigli zbog prekomerne osetljivosti. To znači da će ostavljeni Rak plakati gorke suze i nesvesno vam svakog dana nabijati krivicu.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock / Ilustracija

Lav

Lavovi bi bili "normalni bivši" da nisu toliko samoživi. Imaju vrlo visoko samopoštovanje, pa ne mogu da shvate kako ste sebi dozvolili da raskinete s njima. Lav je ratnik, osvajač i vladar čitavog sveta i velika je čast biti u njegovom društvu, a vi ste samo beznačajna osoba koju je izvukao iz sive gomile i napravio od nje zvezdu.

Vaga

Ono što predstavnike Vage čini paklenim jeste njihova sposobnost da iskoriste bilo koju situaciju u svoju korist. Veoma su arogantni, pa se neće libiti da pribegnu bilo kom oružju (uspomenama ili onome što se ranije dogodilo) kako bi vas uverili da ste samo vi za sve krivi.

Škorpija

Škorpije su tihe, zamišljene i vrlo tajnovite nakon rastanka. Ova kombinacija ostavlja utisak da ste bili u vezi sa likom iz filma „Psiho“. A tako će vam i biti.

Ribe

Nakon rastanka sa Ribama, možete zaboraviti na prijateljski stav, komunikaciju i činjenicu da će se tokom slučajnog sastanka negde u gradu osoba rođena pod ovim znakom ponašati relativno „normalno“. Da, osećaćete se kao najgora osoba na svetu!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs