ASTRO PROGNOZA

SPREMITE SE ZA NEOČEKIVANE PROMENE NA POLJU LJUBAVI: 10. jula nam stiže mlad Mesec, a na ove znake će najviše uticati!

Ovaj stro period sa sobom nosi samo pozitivne aspekte

Zanimljivosti
13:42h Autor:
SPREMITE SE ZA NEOČEKIVANE PROMENE NA POLJU LJUBAVI: 10. jula nam stiže mlad Mesec, a na ove znake će najviše uticati!
Foto: Shutterstock

Novi lunarni ciklus i mesečeva faza očekuje nas 10. jula kada će se na nebu pojaviti mlad Mesec u znaku Raka. Početak ovog ciklusa donosi nam lunarnu energiju koja nas podstiče da predahnemo, opustimo se i napokon se oslobodimo strahova i negativnih emocija koje smo imali za vreme pomračenja u junu mesecu, piše Lovesensa.rs

Junlski mlad Mesec nas podstiče da postavimo namere i ostavreimo ono što želimo i otvorimo novo poglavlje svog života. Mlad Mesec je u znaku Raka, pa donosi potrebu za nežnostima, toplim emocijama, porodicom i sigurnosti. Morate pronaći u ovom periodu balans između mekog srca i hladnog uma. Rak predstavlja emociju i romantiku, što znači da mlad Mesec može doneti pozitivno poboljšanje na ljubavnom planu.

Sekstil mladog Meseca i Urana doneće pozitivne promene, prijatnaiznenađenja i podsticajne susrete. Pruža slobodu i spremnost da napustite svoju zonu udobnosti i isprobate nešto novo i uzbudljivo. Izražavate lepšu, autentičnu i kreativniju stranu vaše ličnosti. Ovo je dobro vreme za upoznavanje novih ljudi koji bi mogli biti neobični, ekscentrični ili iz različitih kulturnih ili etničkih grupa nego što je vaše. Moguća je baš takav ljubav u kojoj se prevazilaze sve razlike.

Mlad Mesec takođe povećava intuiciju i podstiče vas da iskoristite razne mogućnosti i napravite dugo očekivan epromene. Bićete efikasni, radoznali, razigrani, a najbitnije je što se uopšte nećete plašiti da izađete iz zone komfora.

Za vreme mnladog Meseca Venera je u konjukciji sa Marsom i povećava se vaša strastvena i privlačna energija. Bićete harizmatični, skloni flertu i ljubavnim igricama, lako osvajate srca. Erotska energija će biti poboljšana, a vaša mašta probuđena. Ipak, pazite kome poklanjate srce i ne zalećite se u odnose za koje u dubini duše znate da vas mnogu razočarati.

Ovo je dobar period za započinjanje novih projekata, ali zbog prisustva Venere koja pomalo zna romantizovati stvari i "staviti vam ružičaste naočare", dobro razmislite koje korake ćete napraviti kada je reč o novcu.

Ovaj astro period će najpovoljnije uticati na Rakove, Ovnove i Bikove.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs