ASTROLOGIJA

POČELA JE VLADAVINA RAKA, A OVO SU 4 NAJVAŽNIJA DATUMA: Tokom ovih dana zvezde će nam biti maksimalno naklonjene!

Ovaj astro period traje sve do 22. jula

Zanimljivosti
18:55h Autor:
POČELA JE VLADAVINA RAKA, A OVO SU 4 NAJVAŽNIJA DATUMA: Tokom ovih dana zvezde će nam biti maksimalno naklonjene!
Foto: Shutterstock

Početak vladavine Raka uvek predstavlja poseban astrološki događaj. Ovaj astro period stvara snažnu harmoniju koja nam može značiti za isceljenje, rituale, ljubav i radost.

Vladavina Raka će trajati do 22. jula, a tokom ovog perioda imaćemo čak 4 važna datuma u kojima će nam zvezde biti posebno naklonjene.

U prethodnom periodu imali smo solarno pomračenje koje je negativno uticalo na naše emocije i energiju, a sada vladavina Raka neguje vaše srce, isceljuje ga. Ovaj period biće posebno dobar za ljubav jer Venera i Mars započinju svoj romantični ples.

Evo koji će to datumi biti najvažniji:

25. jun - Retrogradni Neptun: donosi nam iluziju, maštu, romantizovan pogled na život, ali i grandiozan povratak prošlosti iz kojeg treba nešto naučiti.

3. jul - kvadrat Marsa i Urana: sve što je nestabilno i slabo sada se može sruštiti. Procenite za šta je vredno boriti se, šta treba popraviti, a šta je vreme da zauvek pustite.

9. jul - mlad Mesec u Raku: donosi nam svežu energiju, ali i teške informacije i negativne vesti. Testira vas koliko ste emotivno jaki i kakve su vaše granice. Bićete izzetno osetljivi u danima julskog mladog Meseca.

Horoskop
foto: Shutterstock

13. jul - konjukcija Venere i Marsa: Predivno kosmičko poravnjanje! Venera i Mars su kosmički ljubavnici, a kada se sretnu, dobijamo veće šanse za ljubav, blikost u odnosu, podršku partnera i razumevanje. Ova energija bi mogla da podstakne i susret srodnih duša.

Vladavina Raka završava se kada Sunce pređe u Lava 22. jula - do tada iskoristite energiju nežnog znaka Zodijaka za ljubavne čežnje i emotivno unapređenje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs