Moćan period

27. JUNA, VENERA ULAZI U ZNAK LAVA: Za ova 3 znaka sprema se neslućena sreća i predivne promene!

Ova astrološka pojava trajaće sve do 21. jula

Zanimljivosti
Autor:
27. JUNA, VENERA ULAZI U ZNAK LAVA: Za ova 3 znaka sprema se neslućena sreća i predivne promene!
Foto: Shutterstock

Venera u Lavu je nesvakidašnja pojava u kojoj do izražaja dolazi pre svega ljubav, pa ćemo tako u ovom periodu biti velikodušni ne samo prema partneru, već i prema novcu.

Šta predstavlja Venera u Lavu?

Ona predstavlja kraljicu glamura, sjaja i ne možete da je ne primetite. Venera u Lavu je jedna prelepa, atraktivna žena, koja zrači seksepilom i luksuzom. Ona poput Lava daje sve od sebe, obožava novac i skupo, ali uz to može i sama da zaradi. Ova pojava počinje 27. juna i traje do 21. jula. Tokom ovog perioda svima će biti naglašeno polje ljubavi, ali i karijera.

Ova 3 znaka će biti najviše pogođena i kod njih će doći do najvećih promena.

Strelac

Venera u Lavu donosi i vama neverovatne promene, pa će vaše zavodničke moći doći di izražaja posebno u ovom periodu. Ova pojava u vama budi strasnu ženu, pa ćete tako i blistati tokomm ovog perioda. Kada je poslovno polje u pitanju može se reći da ste svoj na svome i da vas ništa ne može poljuljati.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Ovan

Tokom ovog perioda vi ćete želeti da budete u centru pažnje po svaku cenu, a u tome ćete i uspeti, pogotovo kada je privlačenje suprotnog pola u pitanju. Ljudi će juriti za vama i želeće na bilo koji način da budu u vašem okruženju. Zračićete seksipilnošću, pa ćete na taj način uživati u strastima sa partnerom. Kada je ljubav u pitanju, može doći do sukoba i okršaja, pogotovo kada je karijera u pitanju. Ženska osoba koja vam je nadređena može da vam pravi smicalice i pokuša da vam naškodi.

Lav

Vi ste svoj na svome. Venera je u vašem znaku, pa će tako kod vas najviše doći i do izražaja. Posao vam posebno ide od ruke, gradite karijeru i ne razmišljate o tuđim postupcima i smicalicama. Zadovoljni ste učinjenim i samo gazite napred. Kada je polje ljubavi u pitanju tu posebno dolazi do izražaja vaša energija i atraktivnost kojom zračite. Od partnera ćete dobiti sve što želite, a kada je udvaranje drugih u pitanju tu ste neponovljivi, jedinstveni i nemate konkurenciju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs