ASTRO PROGNOZA

NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. AVGUSTA: Škorpijama prošlost kuca na vrata, a OVAJ znak treba da obrati pažnju na troškove

Nedeljni horoskop od 1. do 7. avgusta, mnogi znakovi će uživati u ovom periodu

Zanimljivosti
Autor:
NEDELJNI HOROSKOP OD 1. DO 7. AVGUSTA: Škorpijama prošlost kuca na vrata, a OVAJ znak treba da obrati pažnju na troškove
Foto: Shutterstock

Početak avgusta nekim znakovima doneće ljubav i leptiriće u stomaku, dok će neki neprestano ulaziti u sukobe i konflikte.

Ovan

Početkom meseca većina Ovnova će lebdeti u oblacima, ne želeći da računa sa očiglednim činjenicama. Zbog toga postoji opasnost od propuštanja obećavajućih šansi ili prilika. Istaknite glavni cilj za aktuelni period i prestanete da trošite energiju na beznačajne ideje. Pazite i kako trošite i čuvajte se impulsivne kupovine. Ovo može naneti ozbiljnu štetu budžetu.

Bik

Energiju Bika u prvoj nedelji avgusta će zagrejati Mars, što će dovesti do unutrašnje spremnosti da se sukobe sa celim svetom zarad svojih uverenja. Sve vrste pregovora, konfliktnih situacija i suđenja poslednje nedelje jula umiriće Bikove, a početak avgusta dočekaće emotivnu stabilnost. Nedelja je posebno povoljna za žene Bikove kada je reč o razvoju karijere. Biće u stanju da pokažu sve briljantne kvalitete svog uma, moć ubeđivanja i organizacione veštine.

Blizanci

Situacija prve nedelje avgusta za Blizance biće donekle slična situaciji Ovna. Moraćete da učite iz svojih grešaka, da se ne nervirate zbog odloženih slučajeva i događaja, a realizacija finansijskih projekata biće odložena. Želja za "preteranim trošenjem" kao način da se pobegne od negativnih emocija i problema, može vam samo doneti iluziju da ste nešto rešili. Zdravstveno stanje i energija biće na visokom nivou, pa bi Blizanci trebalo da posete fitnes klub. šetaju ili trče na otvrenom. Aktivnost može pomoći i da se oslobodite stresa.

novac
foto: Shuterstock

Rak

Rakovi će prvu nedelju avgusta posvetiti planiranju i jačanju svega što imaju u životu – kuće, porodice, odnosa, posla. Osećaj ugroženosti stabilnosti je glavna negativna emocija Rakova u aktuelnom periodu. Ljubomora, posesivne emocije i postupci - manifestovaće se ne samo u odnosu na vašu srodnu dušu, već i na situacije, imovinu, voljene osobe. Finansijsko stanje Rakova početkom meseca je prilično stabilno, zdravlje i energija su na visokom nivou. Najveći uspeh u novcu očekuje vas u prvoj nedelji avgusta.

Lav

Imaćete mnogo energije i snage, ali u nekim situacijama nećete moći da kontrolišete emocije. Lavovi će posebno biti neodlučni u ovom periodu. Biće toliko iskušenja, prilika, pažnje da će biti veoma teško napraviti pravi izbor. Voljene osobe će pokušati da vam nametnu mišljenje, a to će vas dodatno izvesti iz takta. Pojačani temperament i kategoričnost mogu da dovedu do konflikta u porodičnim odnosima. Pokušajte da uspostavite red i mir.

Neodlučna Devojka
foto: Shutterstock

Devica

Početkom avgusta Device će imati sve šanse da se zaljube, i to snažno i obostrano. Sve u vezi sa odnosom muškarca i žene, emocijama, osećanjima, postupcima, zaokupiće predstavnike znaka Device u prvoj nedelji u mesecu. Kontakti sa prijateljima, prijatna poznanstva, zanimljivi sastanci daće Devicama novi podsticaj za pronalaženje unutrašnje harmonije i spoljne perspektive. Nekim Devicama će se toliko dopasti emocionalno stanje da će želeti da ga produže dalje, uključujući zdrav razum i pragmatizam. Ipak probleme rešavajte u skladu sa snagom razuma.

Vaga

Vaga će dočekati avgust u stanju kolebanja oko porodičnih stvari. Neke Vage će morati da promene mesto stanovanja, a to će biti povezano i sa porodičnim problemima. Važno je da ne odustanete od započetog i dovedete situaciju do kraja. Neodlučnost i bežanje od problema može samo pogoršati ionako teške odnose, situacije ili afere. Zdravlje Vaga neće praviti probleme, a finansijska situacija će se čak i ojačati.

Devojka, Žena
foto: Shutterstock

Škorpija

Prva nedelja avgusta doneće Škorpijama prijatne emocije, susrete i situacije vezane za prošlost. Odjednom se mogu pojaviti ljudi, kontakti sa kojima su dugo prekinuti. Ili će se osetiti događaji koje su Škorpije zaboravile. Važno je da će emocionalna pozadina iz svega ovoga biti prilično povoljna, a "kosturi u ormarima" za sada možda neće ispadati. Frustrirane Škorpije će odjednom ponovo početi da shvataju da sreća postoji. Pozitivni impulsi koji dolaze iz prošlosti pomoći će da se sadašnje ideje i ciljevi ožive. Rešićete neke stare projekte koje ste dugo odlagali.

Strelac

Poslednji mesec leta Strelac će dočekati u stanju blage melanholije. Trajaće samo nekoliko dana, neće doneti mnogo štete, ali koristi se mogu pojaviti. Činjenica je da je nervni sistem vatrenog Strelca dobio pristojno opterećenje u julu, a sada mu je potreban odmor. Samoća uz dobru knjigu, opuštajuću masažu ili jednostavna pasivnost doneće opipljive koristi i vratiti energiju. Porodični Strelac će iznenada osetiti dosadu u odnosima, rutinu i ravnodušnost. Sredinom meseca život će zaiskriti novim bojama, utiscima, idejama i projektima.

Odmaranje, Opuštanje, Odmor, Ljuljaška, Knjiga, Čitanje
foto: Shutterstock

Jarac

Jarčevi će početak avgusta dočekati potpuno naoružani energijom i zdravljem. Imate snage i volje da ostvarujete želje svakog dana. Visoka motivacija, spremnost na rizik pomoći će mnogim Jarčevima da dostignu suštinski novi nivo – kako u profesiji, tako i u odnosima. U radu će biti potrebno pronaći partnere, udružiti se i dogovoriti se sa njima – za realizaciju nekih većih projekata ili zadataka. Dobra fizička forma biće posebno relevantna za one Jarčeve koji su povezani sa sportom, aktivnim životnim stilom. Poboljšanje finansijske situacije moguće je zahvaljujući sopstvenom radu i trudu.

Vodolija

Vodolija će početkom avgusta imati nepromišljene postupke. Greške se događaju iz opsesivne želje da se nekome nešto dokaže - šefu na poslu, supružniku, porodici, roditeljima, prijateljima, poznanicima i strancima. Vodolije imaju pojačane unutrašnje strahove povezane sa slobodom. U odnosima se plaši da će njena sloboda biti ugrožena. U takvim periodima, Vodoliji se ne preporučuje da započinju novi posao, koncentrišu se na nove ideje, upoznaju nove ljude. Emocionalnu pozadinu bolje je izgladiti jogom, meditacijom, muzikom ili jednostavno uživanjem u nekoj vidi umetnosti.

Ribe

Rešavanje zanemarenih problema kroz logiku, zdrav razum - imaćete energiju za sprovođenje planova. Um će pomoći da se suzbije anksioznost i preduzme akcije, posebno u važnim životnim oblastima. Donošenje odluka u ličnim odnosima može biti naglo i nepromišljeno. Ovakvo netipično ponašanje Riba može malo prorediti njihov stalni društveni krug. Moguće je i da ćete upoznati neke nove ljude koji će vam posebno prijati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs