MARKETINŠKI TRIK ILI EKSPRES POMIRENJE?

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ IH RASKRINKALA: Sandra i Viktor Živojinović uopšte i nisu raskinuli!?(FOTO)

Nedavno je u medijima kao bomba odjeknula vest da Brena ostaje bez snajke i da su Viktor i njegova devojka Sandra - raskinuli. Međutim...

Celebrities
22:03h Autor:
ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ IH RASKRINKALA: Sandra i Viktor Živojinović uopšte i nisu raskinuli!?(FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Nedavno je u medijima odjeknula vest da su Viktor Živojinović i njegova devojka Sandra Miljaković raskinuli vezu, međutim, njih dvoje su, po svemu sudeći, ipak zajedno.

A, to smo saznali zahvaljujući Anastasiji Ražnatović, koja je na svom Instagram storiju objavila snimaka na kome se provodi sa prijateljima u Budvi, neposredno pred koncert svoje majke Svetlane Ražnatović u diskoteci Top Hil, na kome su "uhvaćeni i Viktor i Sandra.

Sandra i Viktor ipak u ljubavi
Sandra i Viktor ipak u ljubavi foto: Printscreen/Instagram/Anastasija Ražnatović

Viktor i Sandra trenutno se nalaze u Budvi, a sinoć su se provodili u društvu Anastasije Ražnatović i još nekoliko prijatelja, vidno raspoloženi i nasmejani.

Sandra i Viktor sedeli su jedno do drugog, veselili se i nazdravljali su sa okupljenima, budući da se u kafiću skupilo veće društvo.

Podsetimo, njih dvoje u ljubavi su dve godine, a vest o navodnom raskidu pojavila se u medijima pre samo nedelju dana, a ni Sandra ni Viktor nisu demantovali vest o raskidu.

Da li je sve bio samo mali marketinški trik da se privuče medijska pažnja ili se par zaista rastao i ekspresno pomirio - verovatno nikada nečemo saznati.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs