Našao sebi ravnu

NIKO NEMA ZGODNIJU DEVOJKU OD DŽERARDA BATLERA (51): Morgan ima 50 godina i upola mlađe devojke mogu da joj samo zavide!

Džerard Batler ovih dana šeta sa svojom devojkom Morgan Braun po plaži Portorika

Celebrities
15:41h Autor:
NIKO NEMA ZGODNIJU DEVOJKU OD DŽERARDA BATLERA (51): Morgan ima 50 godina i upola mlađe devojke mogu da joj samo zavide!
Foto: Profimedia

Džerard Batler ima najzgodniju devojku među glumcima. Morgan je samo godinu dana mlađa od glumca i bavi se dizajnom enterijera.

Prošlog avgusta Morgan i Džerard su raskinuli, nakon šest godina veze, ali su se sada pomirili i jači su nego ikad.

Dok je Morgan ćutala o raskidu, glumac je tada ovako pričao:

"Prošao sam kroz prekid tokom korone. Izgubio sam voljenu osobu, ali na drugi način. Međutim, meni je bilo teško, teže nego što sam mislio."

Džerard Batler
foto: Profimedia

Niz nesrećnih okolnosti su zadesile slavnog glumca, uključujući i saobraćajnu nesreću 2017. godine, kada je na njega naleteo automobil, dok se vozio na motoru. Svi ti događaji, naterali su ga da preispita svoj život:

"Prvo sam imao operaciju koja je pošla po zlu, pa se ta jedna operacija pretvorila u sedam narednih. Nakon toga sam imao nesreću na motoru koja me umalo ubila i odjednom sam pomislio: "Mora da tu postoji nešto više.!""

Džerard Batler
foto: Profimedia

Nakon svih tih nesreća, Batler je odlučio da se pomiri sa svojom dugogodišnjom devojkom Morgan sa kojom letuje. Glumac trenutno snima punom parom. Angažovan je na čak 11 projekata.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs