Ispovest

Čula sam da se moj bivši muž ponovo ženi: Pozvala sam ga i rekla sam mu....

Ne postoji "pravilan" način na koji možete da reagujete na ovu vest...

Ljubav i zavođenje
Autor:
Čula sam da se moj bivši muž ponovo ženi: Pozvala sam ga i rekla sam mu....
Foto: Shutterstock

Nije važno koliko je prošlo od razvoda, ali kada čujete da se vaš bivši muž ponovo ženi, osećaćete se zatečeno...

Evo šta su ove žene rekla na vest da im se bivši muž ženi:

"Šta je sa decom? Jesi li mislio na njih?!

" - To je prvo što sam rekla bivšem mužu kada sam čula da se ponovo ženi. Bilo me strah što deca prolaze kroz još jednu promenu," iskrena je Tifani.

"Kada sam čula da se ponovo ženi, zabolelo me. Osećala sam se povređeno. Pre toga sam smatrala kako sam apsolvirala razvod i da sam savršeno dobro. Ali, neću da lažem, zabolelo je. Ta bol je vremenom popustila, ali u tom momentu nije bilo lako," tvrdi Pati, a prenosi huffpost.com.

"Da li sada treba i ja da se ponovo udam?!"

Kad sam čula da se bivši ženi ponovo, počela sam da razmišljam da li i ja treba da se udam za čoveka sa kojim sam se zabavljala. Nakon par čaša vina shvatila sam da nema te sile koja bi me ponovo naterala u brak," realna je Sindi.

"Jadna ta žena!"

"Rekla sam mu: "Jadna ta žena!" I to tim rečima! Iskreno se nadam da će sa njom naći sreću, ali znam da će njoj trebati živci kao konopci," otresita je Lindsi.

"Kakva će ona biti sa našom decom?"

"To osećanje me frapiralo! Šta ako deca pomisle da je ona lepša od mene?!" - priznaje Šeri.

"Našao si mlađu verziju mene?!"

To sam mu rekla kada sam shvatila da se ženi devojkom od 22 godine!" - kaže Debora.

"Koga briga!"

"To sam rekla sebi, jer sam preko prijatelja saznala da se bivši oženio ponovo. Nismo ostali u dobrim odnosima i nisam znala kako živi, ni sa kim živi." - priznaje Stejsi.

"Da li je trudna?"

"To je bilo jedino što me zanimalo! Imam četvoro dece sa njim i pomisao da on ima decu s drugom ženom za mene je nepodnošljiva. Ispostavilo se da nije trudna, da je čista ljubav u pitanju, pa mi je to još teže palo," kaže Ejmi.

"Znala sam!!"

"Kada sam čula da se ponovo ženi to je bila samo potvrda da me varao i da je hteo razvod jer se zaljubio u drugu. Iako je on to uporno negirao, kada je zatražio razvod. Sada, nakon par meseci od našeg razvoda, dobila sam potvrdu neverstva!" - Kejti....

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs