Nestabilne ljubavne navike

Ludi traže lude: Kako da izbegnete loše momke

On je lep, pametan i fin, ali nije za vas, zato što nema tu opasnu žicu. Evo zašto i kako da prestanete sa biranjem loših tipova i srljanjem u problematične veze
Ljubav i zavođenje
02:00h
Ludi traže lude: Kako da izbegnete loše momke

Neke devojke vole muškarce koji će ih stalno obasipati pažnjom i ispunjavati sve želje. A, druga grupa žena se prosto lepi za grubijane ili preterano lude momke, sa kojima je svaka situacija poput rolerkostera - nekada ste na vrhu, a nekada padate u ambis.

Kako biste se održale na zemlji i izbegle pad u provaliju najpre zavirite u svoju psihu. Slobodno prihvatajte trendove, ali zapamtite da je jedna stvar uvek u modi - da muškarac ženu tretira sa poštovanjem. Ljubavne igrarije su odličan mamac za divlju strast, ali pazite da se to ne okrene protiv vas. Kada on krene da vas izbegava ili ponižava, ne trpite sve to zarad par srećnih trenutaka, koji su postali sve ređi. Ne dozvolite da vas ludost odvede u mazohizam. Niti je on jedini, niti je neponovljiv. Taj njegov temperament vama donosi samo prividnu sreću. Izbacite sebi iz glave da su loši momci maestralni ljubavnici, te da zbog toga ne škodi da istrpite malo više stresa. Erupciju adrenalina u krevetu ne garantuju samo muškarci koji vas teraju na suze i izluđuju do bola.

Ali, vi vapite za dramom. Zašto ići jednostavnim putem, kada možete imati nešto nesvakidašnje, makar i patili svakog dana. Naravno, svi žele uzbuđenje, dosadan život nikome nije privlačan, a pogotovo ne dosadan partner. Međutim, to uzbuđenje ne treba držati na ivici normalnog. A, upravo to je ono što vašoj vezi fali - malo povratka iz ludila u normalu. Uz previše bure i sve jače talase vaš brod ljubavi tone, a vi ne bi trebalo da ostajete tamo gde ćete svakako završiti na dnu okeana.

Iako vaš ljubavni scenario vama možda izgleda erotično i filmski, ukoliko ne postavite granicu bolje odmah podignite belu zastavicu. Tačno je da se često osećate moćno i poželjno kada vam on stalno vam pravi ljubomorne scene, jer vas baš to pali. Čak, često i same znate da ga namerno pravite ljubomornim, tako što flertujete sa muškarcima na njegove oči. Posle svađe jedva čekate seks, jer baš tada on preznoji svaki deo vašeg tela i ukoči svaki mišić. Palac gore za vašu veštinu zavođenja. Ali, ne dozvolite da vi budete toliko zavedene da pokidate sebi žive i potrošite dragoceno vreme. Spavaća soba ili neka druga egzotična lokacija za seks ne smeju da budu jedini trenuci kada vi kod njega vidite emocije. Mada, ukoliko i tokom seksa samo on određuje pravila igre, shvatite što pre da ste uz njega daleko od emancipovane žene koja ima svoje ja.

Vi možete da budete mažene i pažene. Samo to zaista morate da želite i shvatite kako će vas manje boleti glava ukoliko vas neko ljubi od glave do pete. A, ni dobar seks ni dobra zabava neće izostati. Mirniji muškarac, koji ima staložene odgovore na mnoge situacije, koji vam neće napraviti scenu znaće nečujno da vam se ušunja u srce i obori vas s nogu. Onaj koji će vam se uredno javljati na telefon, koji nervozu neće prenositi na vas, već ćete baš vi biti njegov eliksir energije i dobrog raspoloženja. Muškarac koji će probuditi lava u sebi onda kada treba i kako treba - dok vas natera na vrištanje u krevetu ili dok vas oštro kritikuje zbog nekog nepromišljenog poteza. Jake žene privlače jaki muškarce, a vi verovatno ne želite da odabir nestabilnog partnera pokaže da ste i vi te koje su labilne. Zato, okrenite leđa primamljivim bad boys-ima, jer oni nisu jedino što muški rod ima u ponudi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs