Kako da poboljate seksualni život

7 saveta za bolji seks

Obratite pažnju na sledeće stvari i usavršite vaše erotske veštine
Škola sexa
16:14h Autor:
7 saveta za bolji seks
Foto: Shutterstock

Kod seksa ne postoji reč savršenstvo. Zato, kroz svaki odnos, bilo sa istim bilo sa drugim partnerom, možete da naučinite nešto novo i učinite da doživljaj bude uvek lepši i bolji nego prethodni. A, evo i saveta kako da na jednostavan način omađijate vašeg partnera i priuštite i vama i njemu nezaboravne vrele noći.

1. Dajte mašti na volju

Pre nego što raširite noge, ne zaboravite da otvorite um. Jedna od najbitnijih stavki za poboljšanje seksualnog života je upravo vaša mašta. Uvek jasno i glasno podelite sa partnerom kako biste voleli da vaša erotska predstava izgleda. Priče o seksu nisu za ispijanje kafe sa drugaricom, već za intimu u četiri oka sa vašim muškarcem.

2. Komunicirajte sa partnerom

Otvoren razgovor je baza svakog odnosa, pa tako i seksualnog. Nećete postići bilo kakav napredak ili promenu, ukoliko sve vaše želje i primedbe ne servirate na tacni. Iako ste možda pomislili kako muškarcima ponovo mora sve da se crta, jer se oni drugačije ne trude da shvate mnoge stvari, prekidamo vas u ovom razmišljanju. Nema muško-ženskih podela, jer fantazije i predigra ne mogu doći same od sebe. Morate da ih podelite sa nekim i vidite šta oboje volite.

Karma utiče na ljubav: Zašto nas uvek privlače iste osobe?

3. Ne preskačite predigru

Ne žurite, ne jurite da zaskačete partnera čim ga vidite. Malo igre ne samo da ne škodi, nego diže adrenalin i dovodi svaki nerv i mišić do usijanja. Zato, napravite kratak porno uvod, gde ćete moći da uživate u njegovom pohotnom pogledu i uzbuđenju. Vi ćete biti femme fatale, a on rob vaših zavodljivih pokreta i dodira.

4. Stalno se ljubite

Te slatke, strastvene trenutke ljubljenja morate imati kad god se nađete u neposrednoj blizini. Čak i kada sedite jedno pored drugog, dok jedete, dok spremate hranu, dok šetate gradom, dok se vozite autom poljubac ne sme da izostane. Naravno, uvek se potrudite da osigurate i seks na pomenutim lokacijama, ali momenat ljubljenja jednostavno mora, mimo svega, uvek da postoji.

5. Budite napadni

Ne kažemo da uvek treba da pokazujete samo svoju navalentnu stranu. Ali, kada je u pitanju seks napadanje partnera nekada može da izludi, pokazujući mu da žudite za svakim delom njegovog tela. Zato mu uvek dajte još požude koja će vas dovesti do seksa, gde od škripe kreveta i vašeg glasnih perverzija komšije neće moći da zaspe. Saznajte koje su njegove erogene zone, dođite do najvećeg žarišta i učinite da on potpuno izgubi razum.

Ovako nešto još niste probali: Trik za najjači orgazam ikada!

6. Uvek odvojite vreme za seks

Bez izgovora uvek nađite slobodne trenutke, kada ćete se prepustiti erupciji strasti. Držite vatru u životu, ne dozvolite da sagori. Ne treba forsirati da se vidite u onim momentima kada je to prosto nemoguće, jer ćete tako i sebi i njemu natovariti teret zvani obaveza. A, veza bi trebalo da bude sve sem toga. Međutim, kada god ste zajedno, čak i u slučaju da ste sa društvom, odšunjajte se na neko vreme i prepustite se čarima seksa na u parku, u liftu, u kući vaših prijatelja. Sva intrigantna mesta za vođenje ljubavi možete pročitati ovde.

7. Bez orgazma nema pravog uživanja

Loš ugao, neprijatan dodir, njegov alat ili jezik van vaše tačke usijanja. Sve su ovo razlozi dovoljni da kažete zbogom vrhunskom zadovoljstvu. Ne dozvolite da budete sa muškarcem koji vas nikada, na bilo koji način, nije naterao na orgazam, jer onda imate veliki problem. Ta situacija nije nerešiva, niti bi on trebalo da se oseća krivim, možda upravo vi niste dovoljno opušteni i ne znate šta vaše telo želi. Ovde se osvrćemo još jednom na važnost komunikacije. Zato, budite jedno drugom seks terapeuti i stvorite ambijent gde ćete oboje dostići vrhunac.

Sve što treba da znate o seksu do 35. godine: 5 ključnih stvari!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs