Gvinet Paltrou

U ovom trenutku, shvatila sam da je moj brak gotov: Osetila sam to duboko u kostima!

Nismo hteli neuspeh. Nismo hteli nikoga da razočaramo. Nismo hteli da izgubimo porodicu, priznala je glumica

Ljubav i zavođenje
14:23h Autor:
U ovom trenutku, shvatila sam da je moj brak gotov: Osetila sam to duboko u kostima!
Foto: Profimedia

Plavokosa filmska diva i pomalo povučen, ali genijalan frontmen slavnog benda - Gvinet Paltrou i Kris Martin godinama su delovali kao junaci iz holivudske bajke.

Upoznali su se nakon koncerta grupe Coldplay 2002. godine i odmah upustili u vezu, a za samo godinu dana već su imali burme na rukama. Nakon dvoje dece i brojnih srećnih trenutaka koje su paparacii budno pratili, par je iznenadio svet kad su 2014. objavili da više ne žive zajedno i 2016. se zvanično razveli.

Četiri godine nakon toga, u intervjuu za Vog, glumica se osvrnula na dane u kojima je shvatila da je sve gotovo.

Kako kaže, krah se dogodio negde oko proslave njenog 38. rođendana.

"Ne sećam se tačno kad se to dogodilo, koji je bio dan i je li bio vikend, ni koje je doba dana bilo, ali znala sam da je, bez obzira na duge šetnje, jutra provedena u krevetu, velike čaše Barola i držanje ruku, moj brak gotov. Sećam se osećaja, kao da je zazvonilo zvono i da se taj zvuk ne može vratiti. Kao da je nepovratno izduvan balon helijuma koji leti u vazduh. Znala sam, osećala sam to u kostima", otkrila je Gvinet.

Dodala je i da su ona i Kris uvek bili više poput prijatelja, i u stvari, potpuno nespojiv par.

Demi Mur otkrila zašto su joj propala sva tri braka: Ne žalim ni za čim! (FOTO)

foto: Profimedia

"Bili smo bliski, ali nikad nismo uspeli da postanemo par. Jednostavno nismo pristajali jedno uz drugo. Uvek je postojao taj osećaj nelagode. Ali čoveče, kako smo voleli svoju decu. Od dana kad sam znala pa do objavljivanja istine, sve smo pokušali. Nismo hteli neuspeh. Nismo hteli nikoga da razočaramo. Nismo hteli da izgubimo porodicu", otvorila je dušu slavna Oskarovka.

Paltrou i Martin imaju dvoje dece, 16-godišnju ćerku Epl i 14-godišnjeg sina Mosesa, a zbog dobrobiti dece, i dalje su u korektnim odnosima.

2018. Gvinet se udala za producenta Breda Falčuka, a Kris je nakon razvoda bio s Dženifer Lorens, a zatim pronašao utehu u Dakoti Džonson.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs