Čekanje koje ubija

Zašto vam ne odgovara na poruku: Loš tajming, drugačije viđenje odnosa ili izbegavanje

Na samom ste početku veze, i njegovog odgovora na vašu poruku nema - šta su sve mogući razlozi za to
Ljubav i zavođenje
00:26h Autor:
Zašto vam ne odgovara na poruku: Loš tajming, drugačije viđenje odnosa ili izbegavanje
Foto: Thinkstock

Jedno od najčešćih pitanja žena na početku veze je: "Zašto mi nije odgovorio na poruku?"

I pošto neizvesnost ponekad može da bude grozna, na pamet nam padaju svakakvi scenariji. Stručnjak za veze Andrea Sirtaš objašnjava nekoliko razloga zašto se to dešava.

1. Niste još u vezi

Žene i muškarci imaju potpuno drugačije viđenje veze na samom početku. Dok će žena već nakon jednog sastanka imati ideje o vezi i misliti da je sasvim prirodno da muškarac odgovori na poruku, muškarci jednostavno funkcionišu malo drugačije. Nije stvar u tome da on nije zainteresovan - stvar je u tome da on jednostavno još nije toliko angažovan.

Koja su tri poteza kojim ćete ga osvojiti na sastanku pročitajte OVDE.

2. Loš tajming

Ponekad uopšte nije stvar u ženi koja šalje poruku, nego u lošem tajmingu. Možda je u gužvi, možda je na sastanku, možda je ostavio mobilni telefon kod kuće i jednostavno ne može da odgovori. U svakom slučaju, i to se događa, pa je najbolje da uzmete u obzir te mogućnosti pre nego što se prepustite panici.

3. Izbegava vas

Muškarci su stručnjaci kada je reč o izbegavanju. Bilo bi mnogo jednostavnije da samo nazove i kaže: "Izvini, nisam zainteresovan", ali retko koji će to stvarno da uradi. Većina će samo da pusti da se stvar razvodni i nadaće se da će žena prva raskinuti. Iako nije baš najhrabriji potez, očigledno funkcioniše.

Međutim, i muškarci i žene smatraju slanje poruka prevarom, a više o tome pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs