Sedam tipova

Oblik grudi otkriva seksualne sklonosti?

Poput horoskopa, i oblik i veličina grudi mogu dosta toga reći o ličnosti žene kao i o njenim seksualnim sklonostima, tvrdi italijanski seksolog Piero Lorenzoni. Zabavite se i proverite koliko ima istine u njegovim objašnjenjima
Ljubav i zavođenje
19:38h Autor:
Oblik grudi otkriva seksualne sklonosti?

Italijanski seksolog Piero Lorenzoni je tipove ženskih grudi kategorisao prema obliku voća i naglasio da kategorisanih 7 tipova mogu pomoći muškarcima da prema obliku grudi lakše dokuče da li je ona prava.

DINJAŽene s velikim, okruglim grudima poput lubenice često se doživljavaju kao majčinski tipovi, no, upozorava Lorenzoni, to je daleko od istine. Vlasnice ovakvih grudi pravi su hedonisti kada je reč o hrani, uživaju kada im se drugi dive, međutim, seks vole puno manje.

LIMUNMuškarci koje žele živahniju partnerku trebalo bi da izaberu ženu s grudima u obliku limuna koje su podignute i izbočene. Ove dame uživaju u seksu, pune su života i znaju da se našale na svoj račun. Žele uravnotežen život bez puno iznenađenja.

GREJPPodignute i čvrste grudi takođe ne moraju biti znak za dobar seks. Takve žene izgledaju erotično, ali su u stvari stidljive. Rado će razmaziti partnera, ali ne seksom jer više vole da se samo maze.

POMORANDŽAČak ni žena s jedrim grudima u obliku sočne, primamljive pomorandže neće znati da rasplamsa strasti u krevetu. Samouverena je i zna svoje ciljeve, ali seks je malo zanima. Više je zainteresovana za razgovor i partnerstvo.

TREŠNJAŽene s malim grudima koje oblikom podsećaju na trešnje su zabavne, vrlo uzbudljive i inteligentne. Savršene su partnerke kako za svakodnenevni, rutinski život, tako i za uzbudljivi i nepredvidivi odmor. Svoj avanturistički duh unose i u vođenje ljubavi.

KRUŠKAVlasnica grudi pomalo nepravilnog oblika voli ljubav u svim svojim oblicima. Zna biti nedosledna, pa istovrmeno može biti vrlo religiozna i sklona prevari.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs