Fredi Princ Džunior i Sara Mišel Geler

Ljubavna priča najpopularnijeg para devedesetih: Upoznali se kao klinci, i dan danas ne mogu jedno bez drugog! (FOTO)

Oni su jedan od holivudskih parova s najdužim stažem u bračnom životu i imaju dvoje dece - desetogodišnju Šarlot i sedmogodišnjeg Rokija. Njihova ljubavna priča traje od 1997. godine od snimanju filma 'Znam šta ste radili prošlog leta', a kako se provodi u karantinu sa suprugom Fredijem Princom Džuniorom, otkrila je sama glumica Sara Mišel Gelar

Ljubav i zavođenje
10:59h Autor:
Ljubavna priča najpopularnijeg para devedesetih: Upoznali se kao klinci, i dan danas ne mogu jedno bez drugog! (FOTO)
Sara MIšel Gelar i Fredi Princ Džunior, Foto: Profimedia

Objavom zajedničkog selfija na njenom Instagram profilu, 43-godišnja Sara Mišel Gelar otkrila je kako je njen brak s godinu starijim kolegom Fredijem Princom Džuniorom i dalje jak kao i prvog dana. Par se trenutno nalazi u samoizolaciji sa svoje dece, Šarlot (10) i Rokijem (7), i pomažu im u svemu vezanom uz školu.

Brak bez trzavica bi bio dosadan: Ljubavna priča Sare Džesike Parker i Metjua Broderika je sve, samo ne obična!

Par se upoznao 1997. na snimanju filma "Znam šta ste radili prošlog leta", a venčali su se pet godina kasnije. S 18 godina bračnog staža važe za jedan od najdugovečnijih holivudskih parova, a zanimljiva je i priča o početku njihove veze. Naime, ona i Fredie Princ Džunior u to su vreme su bili samo prijatelji i trebali su da odu na večeru sa zajedničkom prijateljicom koji je te večeri trebala da dođe u grad, ali propustila je let.

Sara Mišel Gelar i Fredi Princ Džunior su odlučili da ipak odu na tu večeru, pa makar i bez prijateljice, a u taj restoran rado odlaze i 21 godinu kasnije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs